Bolni ciklusi

Niste sposobni za rad jer imate bolne, obilne ili neredovne cikluse?

Kako je Krista, profesionalni maser, rešila ovaj problem!

Nemojte se patiti, rešite problem – koristite sasvim prirodne proizvode iz srca Sibira!

 

Izuzetno efikasni, sasvim prirodni proizvodi na bazi sibirskog bilja!

Pravi je trenutak da opet živite nesputano!

Jeste li dosad probali naučno dokazane proizvode od samoniklog sibirskog bilja, spoj hiljadugodišnje tracije naroda Burjatije, vrhunske ruske nauke i inovativnih tehnologija? Problem bolnih, obilnih ili neredovnih menstrualnih ciklusa je posledica hormonskog disbalansa kod žena. To je problem celokupne populacije žena, a stari narodi su imali sasvim prirodno rešenje.

 

Rešenje za hormonski disbalans !  Čaj sa tradicijom dužom od hiljadu godina

Sagaan Charaasgaj

SAGAAN CHARAASGAJ u prevodu s burjatskog znači “bela lasta”. Po burjatskoj legendi ukoliko žena vidi belu lastu zauvek će ostati mlada. Lekoviti čaj Sagaan Charaasgaj je napravljen od lekovitog samoniklog bilja, koje raste u područjima Pribajkalja, Malog mora i ostrva Oljhon.

510,00 dinara – 30 kesica

Lekovite trave fitočaja Sagaan Charaasgaj doprinose normalizaciji balansa hormona u organizmu žena, zahvaljujući čemu se poboljšava izlged kože, kose, nervnog i kardio-vaskularnog sistema, i značajno se ublažava tok klimaksa. Trava klevera i Medicago-a, a takođe i listovi žalfije su posebno bogati prirodnim fitoestrogenima, koji normalizuju balans ženskih polnih hormona i kompenzuju starosno smanjenje nivoa estrogena – hormona ženske mladosti u lepote, koji počinje kod žena već od 35 godine. Upravo zahvaljujući toj odlici fitočaj Sagaan Charaasgaj usporava razvoj starosnih promena na koži, u polnom sistemu, krvnim sudovima, skeletnom sistemu, razmeni masti i holesterola, a u kasnijem uzrastu ublažava proces klimaksa.

Primena: Preporučuje se u sledećim stanjima:

    • predmenstrualni sindrom i bolne menstruacije;
    • klimakterični sindrom (nesanica, aritmija, povećanje arterijskog pritiska, valunzi);
    • početni stadijum proširenih vena;
    • hronične upale ženskih polnih organa.

Detaljnije…

 

Iskustva brojnih korisnika najbolje kazuju o efikasnosti ovih sasvim prirodnih biljnih preparata iz Sibira

Od 2014. godine sam imala probleme sa ciklusom, koji je bio neredovan i izuzetno bolan. Krajem 2016. gidine, na moju veliku sreću, saznala sam za ove prouzvode. Dva meseca sam koristila proizvode po ponuđenom programu. Bolovi su već posle mesec dana nestali, a ciklus se nakon dva meseca potpuno normalizovao. Sada više nemam nikakvih problema.

Krista S.

Imala sam veoma bolne cikluse, po nekoliko dana nisam mogla ustati iz kreveta, ni izaći iz kuće. Sve se to odražavalo na moj posao i na svakodnevni život. Morala sam precizno planirati putovanja i odlaske van mesta boravka. Zahvaljujjući ovim divnim proizvodima za par meseci sam se rešila svih tegoba i opet počela da živim normalnim životom. Veliko hvala sibirskim travama i prirodnim preparatima!

Jelena V.

Na početku klimaksa sam imala neprestane promene temperature, nesanice, valunge, pa čak i glavobolje, što mi je stvaralo veliku nervozu. Bojažljivo i sa nepoverenjem sam počela koristiti ove proizvode, a kada sam osetila prve pozitivne rezultate stekla sam puno poverenje u iste. Pa ovo su ipak prirodni proizvodi, zar ne?

Vesna M.

 

DA BISMO VAM DOSTAVILI PORUDŽBINU POPUNITE I POTVRDITE PRIKAZANU FORMU

Označite u kućicama artikle koje želite. Komplet proizvoda koji donosi brzo poboljšanje, a uz propisanu upotrebu i konačno rešenje je već izabran, ukupno iznosi 1.890,40 dinara, a  komplet čine: Sagaan Charaasgaj je 530,40 dinara, i  Lymphosan F Beauty iznosi 1.335,60 dinara.

Možete poručiti i samo jedan proizvod, ali se tada rezultati dostižu mnogo sporije. Uz to možete poručiti Chronolong, koji se preporučuje ženama sa više od 35 godina, bez obzira da li imaju problema ili ne, kao preventiva za starosna oštećenja koja su povezana s nedostatkom estrogena, a kod žena preko 50 godina i zbog ublažavanja klimakteričnih promena. Ostali proizvodi (Adaptovit, CoreNRG, Elemvital s organskim selenom) nisu obavezni, ali se toplo preporučuju jer značajno doprinose i ubrzavaju rešavanje osnovnog problema.

Pre otpreme proizvoda koje ste poručili mi ćemo vas kontaktirati kako biste potvrdili porudžbinu i adresu dostave.

Poručeni proizvodi se plaćaju kuriru prilikom dostave. Za porudžbine preko 3.000 i preko 9.000 dinara sleduju pokloni (prikazani niže). Trošak dostave je 350 dinara (u zavisnosti od težine pošiljke), a za porudžbine preko 10.000 dinara dostava je besplatna. Dostavlja kurirska služba Post Express.

 

PORUČITE

 

510,00 din

1.335,60 din

Chronolong

2.800,00 din

Adaptovit

1.149,60 din

Elemvital s organskim selenom

1.970,00 din

CoreNRG Urban Immunobooster

1.560,00 din 

Više o proizvodima: