02128 Set AQUAMAGIC LUX CAR CARE – set za negu kola

Izgled automobila i savršen red u njegovoj unutrašnjosti važni su ne samo kao elementi slike. Čistoća farova, unutrašnjosti, prozora i ogledala je ključ sigurnosti u vožnji. Odsustvo prljavštine na ručkama, vratima i u kabini garancija je čistoće odeće. A pravovremeno čišćenje automobila od zimskih prljavština reagensima – dug život automobilskog laka.

Sada to možete postići bez pomoći hemijskih sredstava za čišćenje automobila i bez sistematskog obilaska autoperionica. Uz AQUAMAGIC LUX CAR CARE proizvode, vaš „gvozdeni konj“ će uvek biti besprekorno čist.

Zahvaljujući sposobnosti mikro vlakana da apsorbuju značajne količine vlage, proizvodi se lako i brzo mogu nositi sa čišćenjem tako ogromnih površina kao što su hauba, prtljažnik ili prozori automobila. Višak vlage možete lako ukloniti posle pranja. Zajedno s njom, mikrovlakna će uvući u sebe prljavštinu, ostatke sredstava za čišćenje i reagensa i zaštititi automobilsku boju od oštećenja. Salvete (krpe) i rukavice za sjaj očistiće sve delove automobila i na njima neće ostaviti ogrebotine, fleke ili bilo kakve tragove. Vaš auto će izgledati savršeno.

  • Univerzalna salveta (krpa), 40 x 30 cm
  • Univerzalna rukavica, 26 x 18 cm
  • Salveta (krpa) za naočare i ogledala, 40 x 40 cm
  • Salveta (krpa) za površine za koje je potrebna nežna nega, 40 x 30 cm

Pogledajte video snimke (na ruskom)

 

Poručivanje:

Грешка: Образац за контакт није пронађена.