Greenway proizvodi

Svi smo tako različiti… Ali postoje stvari koje nas ujedinjuju. Jednostavne stvari o kojima sanjamo: lepota, zdravlje, čistoća, udobnost. Kako da budemo sigurni da su one stalno prisutne u našem životu. Jedno od najlakših i najsvestranijih rešenja koje japanska tehnologija nudi svetu je materijal jedinstvene strukture: sečena mikrovlakna. I danas ova efikasna, ekološki prihvatljiva, ekonomična tehnologija menja svet i život svakog od nas na bolje.

GreenWay je ruska, a sada već i međunarodno poznata kompanija. Sedište kompanije se nalazi u naučnom centru grada Novosibirsk – mestu tehnoloških inovacija i naučnih otkrića.

Misija kompanije GreenWay je potpuno izbacivanje iz upotrebe hemijskih sredstava kao što su deterdženti za pranje sudova, kako bi se isključila mogućnost prodiranja površinsko aktivnih materija (PAM) i drugih opasnih hemikalija u organizam čoveka. Po statistici, savremena osoba za godinu dana unese u svoj organizam ostatke tečnosti za pranje sudova koja se nalazi na površini sudova u količini od oko pola boce tečnosti za pranje posuđa.

Trenutno, kompanija obavlja svoju delatnost na teritoriji Rusije, Ukraine, Belorusije, Kazahstana, Uzbekistana i Kirgizije. Partneri – kupci proizvoda su iz više različitih zemalja – Srbije, Novog Zelanda, Gruzije, Vijetnama, Jermenije i mnogih drugih. Uzimajući u obzir sve veću potražnju za ekološkim proizvodima i ispunjavanje modernog trenda života bez hemikalija u svakodnevnom životu i zdrave ishrane, kompanija je u poslednjih nekoliko godina u velikoj ekspanziji.

 Čime se bavi Greenway?

Inženjeri kompanije GreenWay rade na proizvodnji različitih tekstilnih materijala napravljenih od mikrovlakana, namenjenih za pranje sudova, stakla, čišćenje lica i tela, čišćenje predmeta. Ova vrsta tehnologije nastala je u Japanu krajem 20. veka, za održavanje medicinskih predmeta bez upotrebe hemijskih sredstava, a zatim je prešla u sferu savremenog života i služi u korist ljudskog zdravlja.

Šta nudi Greenway?

GreenWay pruža mogućnost stvaranja ekološkog ambijenta u kući – da ono sa čime čovek dolazi u kontakt je u potpunosti bezopasno! GreenWay deli ovu ideju sa ljudima i nailazi na podršku! Asortiman proizvoda je u potpunosti bezbedan i ekološki prihvatljiv! PAM (površinski aktivne materije) su isključene! PAM su štetne za čovekov organizam jer rastvaraju lipidni sloj kože. Naši proizvodi su u potpunosti bezbedni i korisni za upotrebu! Naša metoda čišćenja – apsorbcija, ekstrakcija, bez upotrebe hemijskih sredstava.

GreenWay proizvodi su SELF-SALE (sami se prodaju), lako su prihvatljivi na tržištu, predstavljaju poslovni alat s kojim je lako ući u bilo koji dom i nemaju specifičnu i ograničenu ciljnu publiku. Namenjeni su svima: svi imaju sudove, svi peru prozore, automobile, odeću, većina žena ima šminku na licu koju je potrebno ukloniti pred spavanje. Pokazivanjem proizvoda ljudima, kako realno funkcioniše, postavljaju se pitanja i stvara želja da se proizvod isproba, a zatim nastaje interesovanje o ostalim proizvodima kompanije.

GreenWay proizvodi su namenjeni savremenom načinu života i zdravlju ljudi. Pre svega želimo da Vam preporučimo veći asortiman proizvoda, SELF-SALE AQUAMAGIC proizvode od mikrofibera – koji se, kada ih poručite, dostavljaju poštom (PostExpress) na Vašu kućnu adresu.