Ešerihija koli

Niste sposobni za rad jer u urinu imate ešerihiju koli?

Ne možete godinama da rešite problem?

Koristite sasvim prirodne proizvode iz srca Sibira!

                    

Izuzetno efikasni, sasvim prirodni proizvodi na bazi Sibirskog bilja!

Pravi je trenutak da opet živite normalno!

Jeste li dosad probali naučno dokazane proizvode od samoniklog Sibirskog bilja, spoj hiljadugodišnje tracije naroda Burjatije, vrhunske ruske nauke i inovativnih tehnologija? Problem sa bakterijom ešerihijom koli u urinarnom traktu je u tome što se jako teško iskorenjuje, tj. često se vraća. Ali, na sreću, postoji sasvim prirodno rešanje.

 

Fitosorbent za čišćenje organizma i podršku urinarnom sistemu

Lymphosan Nephro Support

Biljni proizvod s pektinom, koji je izvor hranljive celuloze i predstavlja izuzetan biljni sorbent. Ekstrakti kljukve i rastavića obogaćuju ishranu organskim kiselinama i taninima. Pektini doprinose normalizaciji nivoa holesterola u krvi.

1.135,00 dinara – 90 grama

Nemoguće je zamisliti čišćenje organizma bez pravilnog rada bubrega i urinarnog trakta. Velika većina toksina koji se rastvaraju u vodi i štetnih proizvoda razmene se izlučuje iz organizma upravo preko bubrega. I u skladu s tim bilo koje oštećenje ili oboljenje urinarnog trakta neizbežno dovodi do zagađenja unutrašnjosti organizma. Nov obogaćen sastav Limfosan Nephro Support obnavlja prohodnost urinarnog trakta, normalizuje balans mikroflore, povećava lokalni imunitet, sprečava pojavu kamenja.

Primena

Lymphosan Nephro Support preporučuje se kao sredstvo za preventivu i kao pomoćna terapija pri funkcionalnom narušavanju digestivnog trakta, a takođe i kao dodatni izvor hranljivih vlakana. Može da se koristi i kao sredstvo dijetetske korekcije u sledećim slučajevima:

    • preventiva jakih upalnih oboljenja bubrega i urinarnog trakta (pijelonefritis i cistitis);
    • preventiva u formiranju kamenja;
    • preventiva bakterijskih infekcija urinarnih kanala;
    • preventiva i pomoć pri lečenju otoka.

Detaljnije…

 

Nada Đokić Imala sam dugogodišnji problem sa bakterijom ešerihijom koli. Infekcija se vraćala, takoreći svakog meseca.

Koristila sam proizvode Siberian Health za urinarni trakt i imunitet. Nalaz je bio sterilan već posle mesec dana. Već 6 meseci se osećam odlično, a bakterija mi više ne pravi problem.

Nada Đokić

Vesna Klarić Godinama sam imala probleme sa visokim oscilirajućim krvnim pritiskom koji je bio oko 220/110, bakterijom ešerihija coli u urinarnom traktu i težinom od 94 kg, što je previše za moju visinu od 175 cm.

Počela sam da konzumiram proizvode Siberian Health 2016. godine i posle 4 meseca stigli su rezultati. Izbačen višak tečnosti iz organizma. Organizam je očišćen od parazita. Kao posledica normalizovanih metaboličkih procesa krvni pritisak je doveden u normalu 120/80. Izbačena je ešerihija iz mokraćnih kanala. Smršala sam 20kg. Prezadovoljna sam jer i danas, 2018. godine je isto stanje, bez vraćanja na staro stanje.

Vesna Klarić

DA BISMO VAS BOLJE INFORMISALI O PROIZVODIMA KOJI VAS ZANIMAJU I NAČINU NABAVKE ISTIH POPUNITE I PROSLEDITE PRIKAZANU FORMU

Označite u kućicama artikle o kojima želite detaljnije informacije. Obavestićemo Vas i o načinu kupovine proizvoda koje želite.

 

POPUNITE

.

Грешка: Образац за контакт није пронађена.