Healthy Rhythms – Ritmovi zdravlja

DA LI MOŽEMO UNETI SVE POTREBNE VITAMINE I MINERALE ZA SAMO 67 DINARA DNEVNO❓

ODGOVOR JE:  DA

Cena: 2.210 din

60 kapsula

 

Unikatna formula potrebna svakom čoveku, proizvod hronobiologije, nauke koja objašnjava rad i potrebe sistema organa našeg organizma prema dnevnim periodima.

U formuli Ritmova zdravlja zapravo se prvi put realizovala zanimljiva ideja – da se glavni vitamini, supstance slične vitaminima, mikroelementi i različito lekovito bilje spakuje u različite kapsule, u zavisnosti od vremena njihovog unosa, naime, uzimajući u obzir osobitosti dnevnih bioritama.

U principu, odvajanje unosa biološki aktivnih materija u zavisnosti od doba dana ima puno smisla i opravdanja. U jednom trenutku, u okviru bioritmologije ili hronobiologije (nauka o ulozi i karakteristikama bioloških ritmova organizma), čak je identifikovan čitav pravac, nazvan hronoterapija i hronofarmakologija. Utvrđeno je da ljudski organizam može na jedan način reagovati na uticaje lekova i na drugi način apsorbovati mikronutrijente u zavisnosti od doba dana, posebno ujutru i uveče.

Zato su jutarnje formule uključivale esencijalne vitamine neophodne za obezbeđivanje vitalne aktivnosti i zdravlja organizma u prvoj polovini dana, kada je organizam izložen intenzivnim radnim opterećenjima, kao i ekstrakte biološki aktivnih materija eleuterokoka i zelenog čaja, koji imaju izražen tonički efekat na organizam.

U večernju formulu uključeni su glavni mikrohranjivi sastojci, kao i čitav kompleks lekovitog bilja koji ima opšti smirujući efekat i normalizuje san i procese odmora i oporavka tela posle intenzivnih dnevnih aktivnosti.

Tako je korporacija Siberian Wellness kreirala sveobuhvatan proizvod Ritmovi zdravlja, koji vam, s jedne strane, omogućava da selektivno obezbedite organizmu potrebne i nezamenljive mikrohranjive sastojke na početku radnog dana i tokom spavanja i oporavka, a sa druge strane, pomaže u optimizaciji odnosa jutarnjih bioloških ritmova i sprečavaju njihovo kršenje.

Da biste se u to uverili, pokušajte da počnete sa uzimanjem kapsula Ritmovi zdravlja 3-4 dana pre predstojećeg leta u drugi grad ili zemlju i nastavite da ih uzimate nekoliko dana posle leta. Osetićete ono što znam iz mog velikog iskustva u letovima na dugim relacijama, kao i na rezultatima istraživanja mojih klijenata – privrednika i sportista, koji često moraju da lete na dugim relacijama. Prvo, upotreba Ritmova zdravlja u tim slučajevima doprinosi bržoj normalizaciji sna. Drugo, pomaže u smanjenju manifestacija umora i nelagode. I treće, omogućava vam brzo prilagođavanje novom standardnom vremenu, vraćanje opšteg zdravlja i performansi.

Razlika u sastojcima jutarnje i večernje formule Ritmova zdravlja određena je još jednom važnom okolnošću, a to je da odvajanjem kompleksa vitamina od kompleksa mikrohranjivih sastojaka smanjujemo verovatnoću biohemijskog antagonizma između različitih klasa mikronutrijenata i povećavamo efikasnost njihove apsorpcije. Uz to, s obzirom na nove podatke istraživanja, koji ukazuju na to da se neki elementi u tragovima noću potpunije apsorbuju, postavili smo ih u večernju kapsulu.

Ne može se zanemariti česti prigovor: „Ili je možda bolje jesti više hrane koja je bogata vitaminima i mineralima, umesto uzimanja ovih BAD?“ Dakle, kako biste zamislili koliko je osnovne hrane potrebno za da biste obezbedili telu one doze vitamina koje su sadržane u samo jednoj jutarnjoj kapsuli Ritmova zdravlja, pažljivo pročitajte sadržaj sledeće tabele.

Količina hrane koja sadrži one doze esencijalnih vitamina koje možete dobiti uzimanjem jedne jutarnje kapsule Ritmova zdravlja:

Osnovni vitamini Proizvodi i njihova količine
Vitamin C 3-4 limuna srednje veličine
Vitamin B1 1,5-2 kg crnog hleba ili 300-500 g sveže svinjetine
Vitamin B2 150 g sira ili 100 g sveže jetre
Vitamin B6 300-350 g paprike ili 500-600 g sveže ribe
Vitamin B12 5-6 jaja ili 400-500 g sveže teletine
Vitamin PP 200 g heljde ili 150-200 g svežeg mesa
Biotin 250 g sveže jetre ili 700-800 g žitarica
Folna kiselina 150 g špargle, 300 g kopra ili 150 g sveže jetre
Pantotenska kiselina 1 kg karfiola

 

Stoga, ne smeta da treba konzumirati sveže prirodne proizvode. Međutim, ako izračunate ukupnu težinu ove hrane, postaće jasno da je toliko hrane jednostavno nemoguće pojesti.

Ovaj primer je dobar argument u korist potrebe dodavanja hrani (čak i uz bogatu ishranu) biološki aktivne dodatke koji sadrže najvažnije vitamine.

Primena

Nekoliko opštih preporuka za upotrebu Ritmova zdravlja:

  • Da bi se sprečile promene bioritma organizma kod ljudi koji rade u noćnim smenama.
  • Kao dodatno sredstvo za prevenciju i lečenje prehlade, adenovirusnih bolesti i gripa.
  • Ubrzavanje procesa oporavka posle ozbiljnih bolesti i hirurških operacija.
  • Da organizmu obezbedimo neophodne vitamine i minerale i eliminišete njihov nedostatak, posebno u prolećnim i zimskim mesecima.

Način upotrebe

Odrasli: Ujutro popiti 1 Morning Complex kapsulu, a uveče 1 Evening Complex kapsulu.

 

Sastav jutarnjeg kompleksa: vitamin C, likopen Redivio®, ekstrakt eleuterokoka (sibirski ženšen), ekstrakt zelenog čaja, vitamin E, beta-karoten Beta-Tab®, paraminobenzovska kiselina, nikotinamid, koenzim Q10, prirodni dihidrokvercetin daurskog kedra, pantotenska kiselina, vitamin D3, vitamini A, B6, B2 i B1, folna kiselina, biotin, vitamini K1 i B12.

Sastav večernjeg kompleksa: ekstrakt valerijane, ekstrakt potkornjaka, ekstrakt baikalske kapice, prirodni kompleks LalminoMo® (kapsule Saccharomyces cerevisiae koje sadrže molibden), prah drobljenog roga sika jelena, prirodni kompleks LalminSe® (kapsule accharomyces cerevisiae, koje sadrže selen u obliku selenmetionina), cink, gvožđe, pikolinat hroma, bakar, mangan, jod, selen.

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 453 04 54

sasvimprirodno.net@gmail.com

Referalni link: