CoreNRG

Urban Immunobooster

 

Priliv energije i podrška tokom fizičkog opterećenja, dugotrajnih putovanja i neprekidnog rada! Prirodni immunobooster na bazi ćelijskog koncentrata soka jele Bioeffective by Prenolica sa sibirskim adaptogenima ENDEMIX i biljnim kompleksom CoreNRG nadoknađuje zalihe energije i obezbeđuje moćni kumulativni efekat.

1.670,00 dinara – 30 ml

 

 

Primena

CoreNRG se preporučuje kao sredstvo u sledećim stanjima:

  • Živahnost i energijacelog dana
  • Jačanje imuniteta.
  • Održavanje ćelija mladima.
  • Poboljšano radnesposobnosti.
  • Povećana mentalna budnost.
  • Poboljšanje adaptivnog kapaciteta organizma.
  • Ubrzani oporavak nakon stresa.
  • Zaštita od stresa i zamora.

Brzo i praktično rešenje za stres i prehladu, vremenske klimatske zone, ispite i naporan rad, ekološka i toksična opterećenja, gubitak snage i loše raspoloženje i bilo kog hroničnog stanja.

Ćelijski sok Bioeffective™ – jedinstveni ekstrakt prenolove i terpene jele.
Bistra crnogorična aroma postaje jasna kakva je moćna koncentracija.
Povećava aktivnost mozga, „protresa“ imuni sistem i „puni“ ćelije jetre. I to je samo ono što je već dokazano, a istraživanje se nastavlja!

 

Kompleks endemskih adaptogenih biljaka ENDEMIX™
Sibirski ženšen, Bajkalski šišak i koren jele. Podiže tonus na duže vreme i značajno povećava efikasnost tela. Mladost i zdravlje ćelija nisu funkcija starosti, već rezultat maksimalnog snabdevanja energijom!

 

 

Biljni kompleks CoreNRG – najsnažnije bilje iz sastava legendarnog Korena. balzama širokog spektra: koren rodiole (crvena četka), brdovača, kantarion, majčina dušica i Kuril čaj.
Kombinacija je ubojita u borbi protiv bakterija, virusa, toksina, oksidacionih sredstava, upala i svega što uzima našu energiju i snagu.

 

Ograničenja

Individualna netrpeljivost na komponente koje su u sastavu proizvoda. Ne preporučuje se deci do 18 godina, trudnicama i dojiljama. Osobe alergične na ambroziju ne bi trebalo da koriste ovaj proizvod zbog mogućnosti ukrštene alergijske reakcije sa biljkama iz familije Asteraceae.

Način upotrebe

Odrasli, jednom dnevno nakapati 10-20 kapi (0,5 – 1 ml) ispod jezika ili pomešati sa 100 ml vode i popiti. Boćicu dobro pomućkati pre upotrebe.

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 453 04 54

sasvimprirodno.net@gmail.com

Referalni link: