Opstipacija

Imate problema sa opstipacijom, zatvorom? I to vam stvara probleme?

Vidite kako je Miloš (61), mašinski inženjer i igrač folklora
rešio ovaj problem!

Nemojte mučiti svoj organizam, lako možete rešiti problem
Koristite sasvim prirodne proizvode iz srca Sibira!

 

Izuzetno efikasni, sasvim prirodni proizvodi na bazi Sibirskog bilja!

Pravi je trenutak da opet živite nesputano!

Jeste li dosad probali naučno dokazane proizvode od samoniklog Sibirskog bilja, spoj hiljadugodišnje tracije naroda Burjatije, vrhunske ruske nauke i inovativnih tehnologija? Problem opstipacije, zatvora, konsipacije muči više 1/3 populacije. Umanjuje radnu sposobnost, stvara nervozu, a odlaganjem rešavanja ovog problema potencijalno se stvaraju uslovu za nastanak ozbiljnih zdravstvenih tegoba. Stari narodi su imali sasvim prirodno rešanje.

VRHUNSKI ČISTAČ CREVA !

SEBER NUUR

SEBER NUUR u prevodu s burjatskog znači čisto jezero. Kod naroda koji je naseljavao obale Bajkala, čistoća se uvek vezivala za zdravlje, snagu i svetinju. Upravo zbog toga tako veliku pažnju je tibetska (a po uzoru na nju i burjatska) medicina poklanjala unutrašnjoj čistoći organizma.

530,40 dinara – 30 kesica

Receptura fitočaja Seber nuur je sastavljena po drevnim burjatskim zapisima, koji su usmereni na kompleksno čišćenje organizma i dodatno je pojačana s tačke gledišta savremene endoekologije. Kao rezultat toga fitočaj Seber nuur ima normalizirajuće dejstvo na istovremeno nekoliko bitnih organa i sistema organa, koji su odgovorni za očuvanje čistoće unutrašnje sredine.

  • Aktiviranje crevne funkcije čišćenja se postiže se usled blagog umirujućeg, karminativnog i protivotrovnog dejstva sene, čička, Elettaria cardamomuma u spoju s normalizovanjem crevne mikroflore pod uticajem kurilskog čaja.
  • Aktiviranje funkcija čišćenja organa urinarnog trakta i normalizovanje balansa vode i soli se obezbeđuju zahvaljujući diuretičkom efektu listova ribizle, elettarie cardamomuma, čička i trave klevera.
  • Aktiviranje funkcija čišćenja jetre se postiže zahvaljujući karminativnom dejstvu kurilskog čaja i cvetova kamilice, a takođe i stimulisanjem fermenata jetre pod uticajem aktivnih komponenti čička.
  • Kopriva i klever podstiču aktivirajuće funkcije čišćenja bronhija.
  • Aktiviranje funkcija čišćenja kože – za račun diaforetičnog dejstva dvozuba, cvetova lipe i trave klevera.
  • Normalizovanje zaštitnih funkcija imunog sistema – na račun antialergijskog, desenzibilnog i imunomodulatornog dejstva kamilice, crvenog klevera i ribizle.

 

Preporučuje se u sledećim stanjima:

  • neregularne stolice i zatvori;
  • prekomerna težina i narušavanje razmene masti;
  • intoksikacija različitog karaktera (alkoholna, profesionalna);
  • alergijske reakcije;
  • narušavanje funkcija jetre;
  • narušavanje funkcija izbacivanja urina.

 

 

 

Iskustva brojnih korisnika najbolje kazuju o efikasnosti ovih sasvim prirodnih biljnih preparata iz Sibira

Imao sam veliki problem sa opstipacijom. Obzirom na to da se bavim folklorom i plesom nisam mogao uspešno obavljati svakodnevne aktivnosti.  Koristio sam Lymphosan-e i čajeve, tako da sam vrlo brzo rešio problem.

Miloš G.

Izuzetno često sam imao probleme sa varenjem i zatvorom. Neprestana nadimanja, osećaj težine i pritiska u donjem delu stomaka pravili su mi svakodnevne probleme i  narušavali  kvalitet života. Pripremao sam Lymphosan-e i čaj svakodnevno, što mi je pomoglo da se ponovo osećam normalno i sada živim potpuno slobodno!

Vladimir J.

Stomak mi je bio kao kamen, a o problemima sa zatvorom da ne govorim. To me je mnogo mučilo i pravilo problema u svakodnevnom životu. Korišćenjem nekoliko proizvoda (Limphosana i čajeva) brzo sam rešila dugogodišnji problem i prosto progledala. O ovim proizvodima imam samo reči hvale, lako se pripremaju za upotrebu i brzo daju željeni rezultat.   ….

Vesna M.

DA BISMO VAS BOLJE INFORMISALI O PROIZVODIMA KOJI VAS ZANIMAJU I NAČINU NABAVKE ISTIH POPUNITE I PROSLEDITE PRIKAZANU FORMU

Označite u kućicama artikle o kojima želite detaljnije informacije. Obavestićemo Vas i o načinu kupovine proizvoda koje želite.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

📞 +381 60 453 04 54

sasvimprirodno.net@gmail.com

Referalni link: