Osteoporoza

Niste sposobni za normalan život jer imate osteoporozu, osteohondrozu, osteopeniju, osteohondropatiju?

Kako je Ljilja iz Zemuna rešila ovaj problem!

Nemojte se mučiti svoje telo, rešite problem – koristite sasvim prirodne proizvode iz srca Sibira!

 

Izuzetno efikasni, sasvim prirodni proizvodi na bazi Sibirskog bilja!

Pravi je trenutak da opet živite nesputano!

Jeste li dosad probali naučno dokazane proizvode od samoniklog Sibirskog bilja, spoj hiljadugodišnje tracije naroda Burjatije, vrhunske ruske nauke i inovativnih tehnologija? Problemi koje vi imate su problemi većine ljudi, posebno žena, starijih od 50 godina, a stari narodi su imali sasvim prirodno rešanje.

 

 

 

REŠENJE ZA OSTEOPOROZU, OSTEOHONDROZU, OSTEOPENIJU, OSTEOHONDROPATIJU !   

Lymphosan Joint Comfort

Fitosorbent za čišćenje organizma i podršku zglobovima

Proizvod sadrži biljni sorbent pektin koji je izvor hranljive celuloze i hidrolizat kolagena. Kolagen je strukturni protein koji se pre svega nalazi u hrskavici i vezivnom tkivu. U proizvodu je u obliku hidrolizata koji organizam lakše usvaja. Ekstrakt šipka u sastavu kompleksa sadrži prirodan vitamin C, koji doprinosi stvaranju kolagena neophodnog za normalno funkcionisanje hrskavice.

1.360,00 dinara – 90 grama

Lymphosan Joint Comfort se preporučuje kao sredstvo za preventivu i kao pomoćna terapija pri funkcionalnom narušavanju digestivnog trakta, a takođe i kao dodatni izvor hranljivih vlakana. Može da se koristi i kao sredstvo dijetetske korekcije u sledećim slučajevima:

      • osteohondroza;
      • osteoporoza;
      • osteoartroza;

Detaljnije…

 

Iskustva brojnih korisnika najbolje kazuju o efikasnosti ovih sasvim prirodnih biljnih preparata iz Sibira

Ljiljana P. Zemun: Godine 2008. mi je dijagnostikovana artroza, gonartroza i osteoartroza na kukovima, kolenima, ramenima i sitnim zglobovima šaka uz visok stepen osteopenie. Na palčevima obe ruke imala sam konstantan bol (Deu Quervain-ova bolest). Olovku, nož, čašu i i dr. sam držala na poseban način bez koriščanja palčeva. Stepenice i ulazak i izlazak iz autobusa su takođe zahtevali pokrete po određenom redosledu.

Posle mesec dana korišćenja proizvoda mogla sam u ruci da tržim tanjire teške 4752 grama. Posle nekoliko meseci nisam više imala veće probleme sa zglobovima. Sada svakog jutra upražnjavam nordijsko hodanje i prepešačim 10 km bez ikakvih poteškoća.

Ljiljana P.

Nevena Š: Na moju veliku sreću, 2016. godine sam se susrela sa proizvodima Sibirskog zdravlja, čime je značajno poboljšan kvalitet života cele moje porodice.

Najjači utisak i razlog opredeljenja da SH bude i moj poslovni poziv jesu rezultati maminih nalaza nakon korišćenja elemvital Ca sa dijagnozom osteoporoze. Posle dva meseca korišćenja, rezultat gustine kostiju, bio je za 40% bolji.

Nevena Š.

DA BISMO VAS BOLJE INFORMISALI O PROIZVODIMA KOJI VAS ZANIMAJU I NAČINU NABAVKE ISTIH POPUNITE I PROSLEDITE PRIKAZANU FORMU

Označite u kućicama artikle o kojima želite detaljnije informacije. Obavestićemo Vas i o načinu kupovine proizvoda koje želite.

 

POPUNITE

Грешка: Образац за контакт није пронађена.