Sinhrovital VI

Sredstvo hronobiološke korekcije za zaštitu zglobova

Proizvod sadrži svima poznati spoj dve komponente: glukozamin hidrohlorida i hondroitin sulfata. Njihova svojstva su pojačana popularnim u celom svetu biljnim ekstraktima kore bele vrbe (Salix alba), Filipendule i divlje ruže. Vitamin C, koji ulazi u sastav, doprinosi stvaranju kolagena neophodnog za normalno funkcionisanje hrskavice.

Cena: 2.150 din

Glavna aktivna komponenta novog „Synchrovital-a VI“ je organski kompleks „HondroForte“, koji obezbeđuje potpuno obnavljanje hrskavice zglobova. Glavna tajna tog kompleksa je spoj u optimalnoj dozi tri najvažnije za zglobove prirodne komponente: glukozamina, selena i vitamina C, koji ukoliko se ne koriste zajedno gube čak i polovinu svoje efikasnosti. Kao rezultat postiže se višestruko povećanje aktivnosti regenerišućih procesa u hrskavici zglobova.

Uopšte, s tačke gledišta savremene medicine te biološki aktivne komponente se više ne mogu posmatrati odvojeno – one mogu da deluju samo zajedno. Bez bilo koje komponente kaskada regenerišućih reakcija hrskavice se prekida. Prosudite sami: glukozamin je glavni građevinski materijal hrskavice zglobova i kičme, ipak on je samo pojedinačna „cigla“, koja mora da se pričvrsti „cementom“. Ulogu tog „cementa“ preuzimaju atomi sumpora, koji „lepe“ molekule glukozamina u čvrste blokove. Ali za prenos atoma sumpora je neophodan specijalni ferment, koji ne funkcioniše bez selena. Ukoliko selena ima dovoljno od glukozamina se formiraju stabilni blokovi, koji su ujedno i osnova hrskavice. Ipak potrebno ih je proširiti „armaturom“, koja će pouzdano pričvrstiti tkivo zglobova. Ulogu te armature igra specijalna vlaknasta belančevina – kolagen. A da bi se on sintetisao neophodan je vitamin C. Tako ispada da su sve tri komponente neophodne i to u određenim dozama, kao što i vidimo u sastavu organskog kompleksa „HondroForte“.

Ostale komponente jutarnjeg kompleksa „Synchrovitals VI“ su vitamini A i E, beta-karoten, cink i bakar – oni su moćan antioksidantski kompleks. Oni štite to novo tkivo hrskavice, koje je i napravljeno zahvaljujući prirodnom kompleksu „HondroForte“. To je neophodno, jer se mlado tkivo hrskavice vrlo lako uništava.

Večernji kompleks „Synchrovitals VI“ osim dodatne količine glukozamina, sadrži i biljne protivupalne komplekse. Ekstrakt kore bele vrbe i koštica grožđa efikasno otklanja upalu, bol i otok tkiva hrskavice zglobova i kičme. To je izuzetno važno ne samo da bi čovek s povređenim zglobovima mogao da se kreće i mirno da spava (zbog toga su protivupalne komponente i ubačene u sastav večernje formule). Radi se o tome da upalni proces u zglobovima dovodi do brzog uništavanja zdrave hrskavice. I što se pre zaustavi, to će se pre i rad hrskavice obnoviti.

Primena

Preporučuje se kao izvor vitamina ili mikroelemenata koji doprinose poboljšanju funkcionalnog stanja zglobova u sledećim slučajevima.

  • osteoartroze;
  • osteohondroze;
  • artritisa (pomoćno sredstvo);
  • gihta;
  • traume zglobova (sportske, profesionalne).

Ograničenja

Individualna netrpeljivost na komponente koje su u sastavu proizvoda.

Način upotrebe

Preventivno:

Uzimati 1 kapsulu jutarnjeg kompleksa ujutru i 1 kapsulu večernjeg kompleksa uveče uz obrok. Dužina kursa – 3-4 meseca. Preporučuje se ponavljanje kursa 2 puta godišnje.

Korektivno:

Uzimati 2-3 kapsule jutarnjeg kompleksa ujutru i 2-3 kapsule večernjeg kompleksa uveče uz obrok. Dužina kursa – najmanje 3-4 meseca, a po potrebi i duže do prestanka tegoba.

Sastav (Jutarnja formula): glukozamin hidrohlorid (dobijen od rakova), ekstrakt kore ive, hondroitin sulfat.

Sastav (Večernja formula): glukozamin hidrohlorid (dobijen od rakov

a), ekstrakt Filipendula, hondroitin sulfat, ekstrakt plodova šipka, boje: titanijum dioksid (E171), bakarni kompleksi hlorofila i hlorofilina (E141).

HRONOBIOLOŠКA ZAŠTITA ZGLOBOVA

„Sinhrovital VI “ je kompleks koji štiti zglobno tkivo i normalizuje njihovo stanje, podeljeno prema biološkim ritmovima našeg tela, u dve formule: ujutru i uveče.

Aktivne komponente proizvoda su glukozamin sulfat i hondroitin, vitamin Ce, ekstrakti kore bele vrbe i harpagofituma, koji, delujući u kompleksu, doprinose obnovi hrskavičnog tkiva zglobova.

Jutarnji kompleks: glukozamin sulfat, ekstrakt kore bele vrbe (derivati salicilne kiseline), hondroitin.

Večernji kompleks: glukozamin sulfat, ekstrakt korena harpagofituma (harpagosid), hondroitin, ekstrakt šipka.

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 453 04 54

sasvimprirodno.net@gmail.com

Referalni link: