Elemvital s organskim selenom

Selen – mineral prirodne mladosti

Essential Minerals. Selenium with Siberian herbs, 60 Kapsula

Selen je mikroelement koji je dragocen za naš organizam i neophodan je apsolutno svima. On ulazi u sastav većine hormona i fermenata i povezan je sa svim organima i sistemima našeg organizma. Ali najvažnije je to što selen štiti membrane naših ćelija od oksidativnih procesa i samim tim štiti ćelije i tkiva od uništavanja Koncentrovana formula selena u organskom obliku – minerala prirodne mladosti, jednog od najvažnijih antioksidanasa u našem organizmu!.

2.010,00 dinara – 60 kapsula

 

Elemvital s organskim selenom – „živ“ selen u koncentrovanoj formi koji je stvoren uzimajući u obzir specifičnosti njegovog apsorbovanja u organizmu. Elemvital s organskim selenom je dopunjen ekstraktima lekovitog bilja sa Altaja i iz Pribajkala:

  • Ekstrakt bajkalskog šiška pruža jačajuće, umirujuće dejstvo, otklanja hrkanje, smanjuje temperaturu i deluje protiv glista, pomaže kod narušavanja sna i pomaže nam da izađemo na kraj s nervnom napetošću.
  • Ekstrakt šipka – pravo blago prirodnog vitamina C i antioksidanasa.
  • Ekstrakt belog luka podmlađuje, poboljšava rad sistema za varenje i nervnog sistema, poboljšava imunitet organizma, pozitivno utiče na rast i deobu ćelija.
  • Ekstrakt acerole (barbadoske višnje) sadrži rekordnu količinu vitamina C – 1000-2000 mg na 100 g težine, što je 15-100 puta iznad pokazatelja pomorandže.

Elemvital s organskim selenom je ojačan jednim od antioksidanasa koji imaju najvišu tehnologiju nove generacije – dihidrokvercetinom. On se dobija putem dubinske prerade drvene građe daurskog ariša. Kod regularne upotrebe čak i male količine tog antioksidansa normalizuje se propustljivost sudova, smanjuje se rizik od nastanka kardio-vaskularnih i onkoloških bolesti, pojave trombova u sudovima. Osim toga, dihidrokvercetin doprinosi normalizovanju nivoa holesterola i očuvanju vida, poboljšava čovekovo opšte stanje.

Primena

Preporučuje se za zaštitu i obnavljanje ćelija:

  • kod bolesti kardiovaskularnog sistema (ishemijska bolest srca, ateroskleroza, hipertenzija);
  • kod hroničnih bolesti jetre (hronični hepatitis, masna hepatoza, ciroza);
  • za profilaktiku i kao pomoćno sredstvo kod tumorskih procesa (može dopuniti i značajno poboljšati delovanje BAD NovoMin);
  • kao pomoćno sredstvo kod alergijskih bolesti kože i respiratornog sistema.

Ograničenja

Individualna netrpeljivost na komponente koje su u sastavu proizvoda. Trudnicama i dojiljama se savetuje upotreba tek nakon konsultacija sa lekarom.

Način upotrebe

Odrasli po 1 kapsulu uz obrok. Dužina primene 2-3 meseca. Preporučuje se ponavljanje primene 2-3 puta godišnje.

Sastav

Ekstrakt belog luka, ekstrakt acerole, Lalmin Se 2000™ (inaktivisan kvasac (Saccharomyces cerevisiae), koji sadrži selen u obliku selenometionina), ekstrakt plodova šipka, DL-alfa-tokoferola acetat, ekstrakt bajkalskog šiška, ekstrakt sredozemnog bora.

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 453 04 54

sasvimprirodno.net@gmail.com

Referalni link: