Paracleanse Triple Set

 

Za razliku od većine savremenih proizvoda čišćenja dejstvo Paracleance Triple Set se sastoji od tri formule koje se dopunjuju, što omogućava efikasnu pripremu organizma, antiparazitni udar i obnovu crevne mikroflore sa efikasnim izbacivanjem parazita iz organizma.

2.850,00 dinara

 

 

Formula 1: PARALAKS
(Čišćenje creva i puteva za lučenje žuči)

Komponente proizvoda pripremaju creva i sistem žučnih puteva za sledeću etapu aktivnog protivparazitarnog uticaja. Sena, klever, čičak, sladić blago čiste creva i obnavljaju funkcije. Ekstrakti Saussuréa, Polýgonum aviculáre, Hypericum-a, Bupleuruma-a, zlolesine i lipe olakšavaju proizvodnju i proticanje žuči, obnavljaju prohodnost i funkcionisanje žučnog mehura i kanala. Ova etapa je potpuno obavezna, jer ukoliko postoje zastojiiI loše funkcionišu ti organi teško prodiru materije i u skladu s tim efikasnost daljeg oporavka može biti naglo smanjena. Osim toga već u toj etapi neke komponente imaju protivparazitno dejstvo.

Formula 2: PHYTOPAR
(Antiparazitni udar)

U sastavu tog kompleksa su najefikasnije lekovite trave koje imaju protivparazitarni efekat. Osnova kompozicije je ekstrakt koštica grejpfruta, koji je jedna od najefikasnijih materija u pogledu crevnih parazita. Njegovo dejstvo je pojačano dodavanjem ekstrakta artičoke i vratića. U isto vreme treba nastaviti uzimanje Paralaksa koji doprinosi efikasnom mehaničkom izbacivanju parazita iz organizma.

 

 

Formula 3: ENTEROVIT
(Obnavljanje i sekundarna prevencija)

 

Ekstrakti apotekarske kamilice, zlolesine i nane u kombinaciji s medom od karanfila pružaju blago obnavljanje mikroflore creva, stimulišu stvaranje i proticanje žuči i imaju protivparazitarno dejstvo, učvršćuju efekat Fitopara i pružaju blago obnavljanje posle antiparazitnog udara.

 

 

 

Primena

Preporučuje se kao sredstvo čišćenja organizma od parazita kod ljudi i dece starije od 7 godina.

Odraslima koji žele da obezbede prevenciju od parazitarnih bolesti se preporučuje da očiste organizam pomoću antiparazitnog kompleksa minimum dva puta godišnje (u proleće I jesen). Tokom korišćenja antiparazitnog komplesa može se pojaviti 8 – 10 stolica dnevno. Ne treba se plašiti i ne treba prekidati program.

Pre korišćenja antiparazitnog kompleksa potrebno je pripremiti organizam. Tokom 10-14 dana pre upotrebe kompleksa koristiti sledeće: fitočaj Seber Nuur – Čisto jezero ili fitočaj Aminaj Em. Osobe koje imaju zdravstvenih problema u pripremi obavezno moraju koristiti i Lyphosan Liver Vitality kako bi se obezbedila bolja prohodnost žučnih kanala.

Tokom sprovođenja kompleksne prevencije i korišćenja proizvoda uzimati veliku količinu tečnosti za poboljšanje procesa čišćenja (čistu vodu, zeleni čaj, fitočaj) – 1,5-2 litre dnevno.

Tokom pauze od 10 dana, voditi računa šta se jede, ne jesti jaku, prženu hranu, ljutu hranu, kako bi se sluzokoža brzo regenerisala, jer paraziti su bili na sluzokoži, i kada ih izbacimo, može se desiti osećaj bola, oticanja, mučnina, za sobom ostavljaju ranice. Piti Fitočaj Aminaj Em i TrimegaVital Borago i amarant.

Ograničenja

Individualna netrpeljivost na komponente proizvoda, deca do 7 godina, pogoršanja želudačno-crevnih bolesti (gastritis, čir na želudcu ili na dvanaestopalačnom crevu), problemi u radu jetre, žučne kese ili bubrega, srčane smetnje. Trudnice ga mogu koristiti uz saglasnost svog lekara.

Način upotrebe

Faza 1: priprema (1. i 2. dan primene)

  • Formula 1: 1 kapsula ujutru i 1 kapsula uveče uz obrok.
  • Formula 2: Ne koristi se.
  • Formula 3: 1 puna kafena kašikica 30 minuta pre ručka rastvorena u vodi ili fitočajevima Seber Nuur ili Aminaj Em.

Faza 2: antiparazitni udar (od 3. do 14. dana primene)

  • Formula 1: 1 kapsula ujutru i 1 kapsula uveče uz obrok.
  • Formula 2: 3 kapsule ujutru i 2 kapsule uveče uz obrok.
  • Formula 3: 1 puna kafena kašikica 30 minuta pre ručka rastvorena u vodi ili fitočajevima Seber Nuur ili Aminaj Em.

Faza 3: sanacija (15. i 16. dan primene)

  • Formula 1: 15. dana 1 kapsula ujutru i 1 kapsula uveče uz obrok. 16. dana se ne koristi.
  • Formula 2: Ne koristi se.
  • Formula 3: 1 puna kafena kašikica 4 x dnevno rastvorena u vodi ili fitočajevima Seber Nuur ili Aminaj Em.

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 453 04 54

sasvimprirodno.net@gmail.com

Referalni link: