Lymphosan Nephro Support

Fitosorbent za čišćenje organizma i podršku urinarnom sistemu

Lymphosan Nephro Support, 90 gBiljni proizvod s pektinom, koji je izvor hranljive celuloze i predstavlja izuzetan biljni sorbent. Ekstrakti kljukve i rastavića obogaćuju ishranu organskim kiselinama i taninima. Pektini doprinose normalizaciji nivoa holesterola u krvi.

1.500,00 dinara – 90 grama

Nemoguće je zamisliti čišćenje organizma bez pravilnog rada bubrega i urinarnog trakta. Velika većina toksina koji se rastvaraju u vodi i štetnih proizvoda razmene se izlučuje iz organizma upravo preko bubrega. I u skladu s tim bilo koje oštećenje ili oboljenje urinarnog trakta neizbežno dovodi do zagađenja unutrašnjosti organizma. Nov obogaćen sastav Limfosan Nephro Support obnavlja prohodnost urinarnog trakta, normalizuje balans mikroflore, povećava lokalni imunitet, sprečava pojavu kamenja.

Prirodni biljni kompleks Limfosan Nephro Support je specijalno stvoren za dugotrajnu i preventvinu primenu. Koristiti Limfosan Nephro Support makar jednom godišnje mi preporučujemo svakom odraslom čoveku, koji brine o čistoći svog organizma. Bubrezi zajedno s jetrom su u savremenom svetu najopterećeniji. Mi pijemo hemijski prerađenu ili zagađenu vodu, a to je svakodnevno opterećenje za bubrege. Mi nesmotreno koristimo lekove koji se izlučuju kroz bubrege. Nebrinemo o svojoj ishrani, a višak masti, holesterola i šećera u krvi direktno se odražava na stanje bubrega. I na kraju skoro da smo potpuno prestali da se krećemo, a to je najbitniji razlog zastoja u radu bubrega, od koga i počinju mnoga oboljenja bubrega. Ne treba misliti da ako ne osećate bubrege da je sa njima sve u redu. Na žalost, bubrezi šalju signal da s njima nešto nije u redu isuviše kasno.

Primena

Lymphosan Nephro Support preporučuje se kao sredstvo za preventivu i kao pomoćna terapija pri funkcionalnom narušavanju digestivnog trakta, a takođe i kao dodatni izvor hranljivih vlakana. Može da se koristi i kao sredstvo dijetetske korekcije u sledećim slučajevima:

  • preventiva jakih upalnih oboljenja bubrega i urinarnog trakta (pijelonefritis i cistitis);
  • preventiva u formiranju kamenja;
  • preventiva bakterijskih infekcija urinarnih kanala;
  • preventiva i pomoć pri lečenju otoka.

Ograničenja

Individualna netrpeljivost na komponente koje su u sastavu proizvoda. Trudnicama i dojiljama se savetuje upotreba tek nakon konsultacija sa lekarom.

Način upotrebe

Najbolje je koristiti ga ujutru 30 minuta pre doručka. Količinu od 7,5 g praška (1 puna kafena kašičica) rastvoriti u 200-250 ml tople vode (50–60°С) i dobro umutiti mikserom dok se ne dobije homogena masa; popiti odjednom.

Sastav

Pektin, smola, ekstrakt kljukve, prašak od plodova čičoke, ekstrakt rastavića.

 

SERIJA “LYMPHOSAN”

FITO-SORPCIONI KOMPLEKSI S DEJSTVOM ČIŠĆENJA

Jedan od ključnih mehanizama lekovito-profilaktičkog dejstva Lymphosan-a je efekat entero-sorpcije, to jest vezivanje i izbacivanje toksina i štetnih materija na nivou creva. Ako se ranije enterosorpcija smatrala prostim procesom, sada su predstave o njoj jako složenije. U skladu s tim usložnjen je i sastav Lyphosan-a, koji sada se koriste i mehaničke, i biohemisjke i biološke sorpcije.

Još jedan važan zaštitni mehanizam Lymphosan-a je antioksidativna korekcija. Antioksidativni sistemi organizma su uvek u centru pažnje savremene endoekologije, jer upravo antioksidansi anuliraju najopasnije hemijske supstance – slobodne radikale. Ti izuzetno agresivni hemijski oksidatori se neizbežno formiraju u svim organima i tkivima, u kojima se vrši razmena kiseonika i predstavljaju neprekidnu pretnju ćelijama. Na svu sreću, u svim živim organizmima priroda je predvidela pouzdanu zaštitu protiv tih bioloških oksidatora, koji je nazvan antioksidativni (antioksidatorni) sistem. Ipak, nažalost, antioksidansi se gotovo ne sintetišu u čovekovom organizmu i potpuno zavisimo od njihovog unosa kroz hranu. A u ishrani većine savremenih ljudi katastrofalno nedostaje sveže hrane biljnog porekla, koja je i glavni izvor antioksidanasa.

Glavni mehanizam endoekoloških fitokorekcija prethodnih modifikacija Lymphosan-a je bio mehanizam limfosanacije i limfostimulisanja, koji je bio usmeren na aktiviranje funkcija čišćenja limfnog sistema. Ipak u poslednje vreme u centru pažnje svih endoekologa je drugi, još univerzalniji i moćniji mehanizam za samostalno čišćenje organizma.

Radi se o fermentnom sistemu za detoksikaciju stranih materija, koje su uglavnom skoncentrisane u ćelijama jetre i creva. Za razliku od svih drugih sistema za čišćenje organizma, fermentni sistem detoksikacije podrazumeva ne samo otklanjanje štetnih materija iz organizma, već i najaktivnije hemijsko neutralisanje. Zbog toga se u ćelijama jetre i creva nalazi na hiljadu različitih i strogo specijalizovanih fermenata, svaki je namenjen neutralisanju određene grupe hemijskih supstanci.

Važna osobenost tog sistema je sposobnost da reguliše svoju aktivnost u skladu s intenzitetom toka stranih materija. Na primer, ukoliko nam je lekar prepisao određeni lek ili ukoliko radimo u proizvodnji koja je štetna, naši fermenti koji neutrališu značajno povećavaju svoju aktivnost i na taj način održavaju čistoću našeg organizma, ukoliko naravno hemijsko opterećenje ne prelazi dozvoljene granice.

Ipak, uopšte nije obavezno da se podvrgavamo hemijskom opterećenju kako bismo podigli nivo čišćenja organizma. Ispostavilo se da mnogo hranljivo i lekovito bilje sadrži absolutno bezopasne materije koje efikasno podižu aktivnost neutrališućih fermenata. Upravo na tom principu se zasniva čišćenje Lymphosan-a.

Tako je na bazi osnovnog sastava Lymphosan-a, dodavanjem određenih grupa samoniklog bilja iz Sibira dobijeno 5 novih prooizvoda (Lymphosan Liver Vitality, Lymphosan Nephro Support, Lymphosan C Balance, Lymphosan J Comfort i Lymphosan F Beauty) koji, osim već opisanih funkcija, dodatno pružaju podršku drugim sistema ili organima našeg organizma (jetri, urinarnom traktu, kardio-vaskularnom sistemu, zglobovima i koštanom sistemu i ženskim problemima).

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 453 04 54

sasvimprirodno.net@gmail.com

Referalni link: