Fito čaj od divljeg bilja № 7 (Lakoća pokreta)

Fitočaj Ujan Nomo je posebno napravljen za održavanje normalnog rada zglobova, o čemu svedoči njegov naziv, koji se prevodi sa burjatskog kao „elastičan luk“. Osim toga, on je izvanredan diuretik, koji izbacuje višak tečnosti iz organizma oslobađajući telo od toksičnih i otpadnih materija pa je stoga vrlo poželjan u čišćenju urinarnog trakta.

650,00 dinara – 30 kesica

Receptura fitočaja Ujan Nomo se zasniva na burjatskoj predstavi o tome da tokom vremena naši zglobovi gube elastičnost zato što se čovek manje kreće, tečnost u zglobovima se zaustavlja, talože se soli. Biljni kompleks fitočaja Ujan Nomo koji ima efekat čišćenja se sastoji od listova brusnice, kupine, trave Comaruma i rastavića i doprinosi normalizaciji razmene vode i minerala u zglobovima, sprečava taloženje soli i štetnih proizvoda razmene (na primer, purina i urinarne kiseline). Prirodni protivupalni kompleks, koji sadrži travu Filipendule i koren sladića, skida otok i upalu u zglobovima. Plodovi divlje ruže i listovi brusnice su bogat izvor prirodnog vitamina C i bioflavonoida, koji obezbeđuju sintezu kolagenskih vlakana i samim tim obezbeđuju trajnost i izdržljivost zglobova. Ove lekovite biljke u velikoj meri sadrže prirodne antioksidante, koji štite hrskavicu od starenja. Na kraju, listovi ribizle, plodovi divlje ruže i trava preslice su bogat izvor prirodnih mineralnih materija (kalcijuma, fosfora, silicijuma i magnezijuma), pridaju snagu koštanog tkiva zglobova.

Obzirom na to da je izuzetno dobar diuretik, fitočaj Ujan Nomo je jako koristan za bubrege i ceo urinarni trakt, jer podstiče izlučivanje mokraće, tj. sprečava njeno duže zadržavanje i na taj način ne dopušta razmožavanje štetnih bakterija kojima se stvaraju upalni procesi.

Primena

Preporučuje se u sledećim stanjima:

  • osteoartroze;
  • osteohondroze;
  • artritisa (pomoćno sredstvo);
  • gihta;
  • ešerihije koli.

Ograničenja

Individualna netrpeljivost na komponente koje su u sastavu proizvoda.

Način upotrebe

1 kesicu staviti u zagrejanu šolju i preliti vrelom vodom (200-250 ml), poklopiti i ostaviti da odstoji 10-15 min.

Piti 1–2 puta dnevno 30–40 minuta pre jela.

Preporučuje se da se iste kesice ponovo skuvaju.

Sastav

Listovi crne ribizle, trava Filipendula, koren maslačka, plodovi šipka, listovi brusnice, koren sladića, trava poljske preslice.

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 453 04 54

sasvimprirodno.net@gmail.com

Referalni link: