Izlečite ešerihiju koli

Ešerihija koli je bakterija koju svi nazivaju bakterijom života, jer se nelazi u svim živim bićima i biljkama (praktično u svakom živom stvoru). Većina Ešerihija koli je bezopasna i zapravo su važan deo zdravog ljudskog crevnog trakta, pomažu u razgradnji hrane koju unosimo u organizam, pri proizvodnji vitamina K i apsorpciji hrane.

Međutim, određene vrste Ešerihije koli su zarazne i šire se kontaminiranom hranom ili vodom ili od drugih inficiranih ljudi ili životinja, drugim rečima mogu uzrokovati bolest.

Svaka treća žena ima problema sa bakterijom ešerihija koli (30 x učestalija pojava kod žena u odnosu na muškarce). Zašto je to tako? Zbog prirodnih karakteristika ženskih organa ešerihija koli iz probavnog trakta prilikom velike nužde i loših higijenskih uslova prelazi polako do urinarnog trakta gde se razvija i pravi velike probleme. Korišćenjem antibiotika ona postaje rezistentna, tako da je se inficirani godinama ne mogu osloboditi.

Koje proizvode Siberian Wellness koristiti u programu oslobađanja od ešerihije koli?

To su minimum 4 proizvoda: Limfosan nefro, Ujan Nomo čaj, Trimegavitals borago i amarant i Elemvitals cink, uz obavezno konzumiranje velikih količina vode (radi izmokravanja)!

  • Limfosan nefro je proizvod koji služi za jačanje digestivnog i urinarnog trakta, pre svega funkcije bubrega i mokračnih kanala. ima jako antibakterijsko dejstvo i doprinosi jačanju imuniteta kroz detoksikaciju limfnog sistema, a zahvaljujući pektinima, koji se nalaze u svim limfosanima utiče i na podizanje imuniteta u crevnom traktu. Znači, podižemo imunitet na tri mesta: digestivni trakt, limfni sistem i urinarni trakt.
  • Ujan Nomo čaj ima jako antibakterijsko dejstvo i diuretičko dejstvo, što je kod onih koji imaju ešerihiju koli jako bitno, jer treba piti dosta vode i izmokravati, kako bi se kolonija izbacivala iz organizma (izmokravanjem), što upravo obezbeđuje Ujan Nomo čaj.
  • Trimegavitals borago i amarant, tj. omega 6 polinezasićene masne kiseline imaju izrazito protivupalno, antialergijsko i antibakterijsko dejstvo.
  • Elemvitals cink, mineral koji je simbol imuniteta, podiže imunitet u celom organizmu, pa i u urinarnom traktu.

Ova 4 proizvoda vrlo brzo i vrlo uspešno rešavaju problem sa ešerihijom koli.

Kako dozirati? Preporuka je:

Šta je dodatno moguće koristiti radi uspešnije i delotvornije terapije pogledajte ovde >>>

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 453 04 54

✉ sasvimprirodno.net@gmail.com