JEDNOSTAVNA ŠEMA ZA KOMPLEKSNU DETOKSIKACIJU ORGANIZMA

Došlo je proleće, a sa njim i potreba za generalnim čišćenjem svega što su jesen i zima doneli sa sobom.

Mnogi očiste i srede kuću ili stan, možda i dvorište. Naravno, automobil se obavezno servisira. Ali, mali broj ljudi posveti pažnju svojoj unutrašnjoj čistoći. Za unutrašnju nečistoću – toksine i parazite – je danas naučno utvrđeno da su u 50% slučajeva glavni uzročnici narušavanja zdravlja. Svako ko voli sebe, zarad sebe i svojih bližnjih, bar dva puta godišnje, pored kuće, automobila, očisti i svoj organizam.

Kome je detoksikacija potrebna? Zdravim ili ljudima sa zdravstvenim problemima?

Svi se slažu da je detoksikacija potrebna svakoj osobi koja danas živi u ovakvom urbanom svetu. Zdravi će smanjiti rizik od bolesti i dobiti još više energije. Bolesni će eliminisati ključne uzročnike narušavanja metabolizma i dobijeni višak energije će se usmeriti na normalizaciju metaboličkih procesa, što automatski dovodi do poboljšanja zdravlja.

Totalna detoksikacija podrazumeva višemesečnu faznu primenu suplemenata kojima se detaljno čiste organi, podstiče energija i pruža podrška pri uvođenju čitavog organizma u harmonijsko stanje.

Ovo je osnovna šema koja se može koristiti u većini slučajeva. U osnovi je najbolji način za preventivno očuvanje zdravlja. Uz male modifikacije može se koristiti i dati dobre rezultate i kod stanja kao što su psorijaza, višak tečnosti u organizmu, oscilirajući krvni pritisak, akne na licu, ekcemi na koži i kod još mnogo sličnih stanja. Dodavanjem samo još par proizvoda za jačanje određenih sistema ili organa u organizmu prema ČEH tabelama i eto vam gotov sistem za 5 meseci koji daje najbolje moguće rezultate.

Pojedinačni programi se sastavljaju inidividualno, prema potrebama svakog pojedinca, a na osnovu izrađenih problema: alergije, cirkulacija, gojaznost i sl.

  1. faza (20-30 dana)

Za one koji imaju problema sa visokim krvnim pritiskom, aterosklerozom, demencijom i cirkulacijom, dodatno koristiti:

Za one koji imaju alergije dodatno koristiti:

  1. faza (25 dana)

Za one koji imaju alergije dodatno koristiti:

  1. faza (25 dana) je ista kao 2. faza (25 dana), ponavlja se još dva puta (kao 4. i 5. faza) sa dodatkom:

_____________________

*    Paracleanse Triple Set se ne preporučuje osobama koje imaju čir ili problema sa jetrom i žučnom kesom.

 

Kao što ličnu higijenu održavamo svakodnevno, kuću, stan ili automobil održavamo periodično, tako je preko potrebno da vodimo računa o svom organizmu. U svetu u kome živimo permanentno se vrši negativan uticaj okruženja na ljudski organizam pa je neophodno barem jednom godišnje obaviti kompleksnu detoksikaciju organizma, po ovom ili individualno napravljenom programu za pojedinca.

 

Možda će nekom od vas pomoći, a možda i nekoj osobi do koje vam je stalo.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete ih postavitI ovde, a mi ćemo se potruditi da što pre damo odgovore i savete kako da prilagodite ovu šemu vašim potrebama i mogućnostima.

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 453 04 54

✉ sasvimprirodno.net@gmail.com