Sinhrovital II

Sredstvo hronobiološke korekcije za zaštitu ćelija mozga

Dragoceni biljni ekstrakti pomažu očuvanju aktivnog tonusa tokom dana i mir uveče. Proizvod sadrži za organizam važan vitamin C, koji podržava normalan rad nervnog sistema.

Cena: 3.790 din

Postoji široko rasprostranjeno mišljenje da ćelije mozga nisu sposobne da se razmnožavaju i zbog toga se s godinama njihov broj samo smanjuje. Dakle, mi smo osuđeni na pogoršanje pamćenja, gubitak živahnosti intelekta, smanjenje umne radne sposobnosti. Na svu sreću to uopšte nije tako.

Broj moždanih ćelija se zaista s godinama samo smanjuje. Ali zajedno s tim kao prvo samo 20% moždanih ćelija su aktivne, a ostale su rezerve. To jest svi mi imamo petostruke zalihe izdržljivosti! Kao drugo, ćelije mozga imaju zadivljujuću sposobnost da regenerišu povređene strukture. Na taj način u normalnim uslovima zalihe moždanog tkiva koje mi posedujemo su nam dovoljne za pet života!

Ali zbog čega onda mogućnosti našeg mozga često nisu dovoljne ni za jedan život? Vreovatno zato što se mi trudimo da živimo za desetoro. I zaista mi danas jedemo za troje, ležimo u krevetu onoliko vremena koliko bi bilo dovoljno petorici; udišemo zagađen vazduh koji može da ošteti zdravlje desetorice, a naš stres bi bio dovoljan za nekoliko ljudi.

Obnovljena formula SyncroVitals II pomaže da zaštitimo ćelije mozga, da ubrzamo njihovu regeneraciju, poboljšamo ishranu i snabdevanje energijom, povećamo aktivnost i produžimo rok trajanja.

Ekstrakti lišća ginko i azijske Hydrocótyle, a takođe i ekstrakti plodova gloga smatra se da su danas najefikasnija biljna sredstva koja poboljšavaju krvotok u mozgu i sprečavaju formiranje trombova u krvnim sudovima.

Kao što je poznato moždane ćelije sadrže u svojim membranama masti više nego ostale, što ih čini krajnje osetljivim na procese oksidativnih oštećenja. Antioksidantni kompleks SyncroVitals II je beta karoten, vitamin A, E, C, selen, cink, bakar, ekstrakt šiška, pouzdano štiti ćelije mozga od oksidativnih procesa, koji su osnova za starenje mozga.

Neuro zaštitno dejstvo ekstrakta šiška i kantariona (Hypericum) predstavljaju jedno od poslednjih otkrića. Biološki aktivne komponente tih biljaka povećavaju otpornost ćelija mozga na deficit kiseonika, aktiviraju njihovo brzo obnavljanje kod narušavanja moždanog krvotoka. Osim toga u poslednje vreme se intenzivno proučavaju tako važna svojstva kantariona i šiška kao što su umirujuće, antidepresivno i blago uspavljujuće dejstvo.

Esencijalni fosfolipidni kompleks koji ulazi u sastav BAD SyncroVitals II sadrži nezamenljive komponente membrana (opni) ćelija mozga – fosfatidilholin i fosfatidilserin. Bez tih materija teško je zamisliti dobro i dugovečno pamćenje, jer one štite ćelije mozga od oštećenja i upravo od fosfolipida se sintetišu hormoni pamćenja.

Ali najvažnije svojstvo BAD SyncroVitals II je to što se sve gore nabrojane prirodne komponente koristi uzimajući u obzir individualne biološke ritmove centralnog nervnog sistema. To pod jedan doprinosi normalizovanju bioritmova mozga koji imaju poseban značaj za zdravlje nervnog sistema, a pod dva, nekoliko puta se povećava efikasnost tih unikatnih biološki aktivnih komponenti.

 

Primena

Preporučuje se kao izvor vitamina i mikroelemenata, koji dorpinose poboljšanju moždanog krvotoka i zaštite ćelija mozga kod sledećih stanja:

  • Pogoršanje pamćenja i umne radne sposobnosti;
  • Narušavanje sna povezano s uzrastom;
  • Visoki rizik od tromboze sudova mozga (udara);
  • Obnavljanje ćelija mozga nakon udara i trauma.

Ograničenja

Individualna netrpeljivost na komponente koje su u sastavu proizvoda.

Način upotrebe

Preventivno:

Uzimati 1 kapsulu jutarnjeg kompleksa ujutru i 1 kapsulu večernjeg kompleksa uveče uz obrok. Dužina kursa – 1-2 meseca. Preporučuje se ponavljanje kursa 2-3 puta godišnje.

Korektivno:

Uzimati 2 kapsule jutarnjeg kompleksa ujutru i 2 kapsule večernjeg kompleksa uveče uz obrok. Dužina kursa – minimum 3-4 meseca, a po potrebi i duže. Nakon oporavka, preporučuje se ponavljanje kursa 2-3 puta godišnje.

Sastav (Jutarnja formula): fosfatdilserin (soja), ekstrakt ginko bilobe, ekstrakt gotu, ekstrakt ženšena, askorbil palmitat.

Sastav (Večernja formula): ekstrakt žalfije, ekstrakt Hypericum-a, askorbil palmitat, ekstrakt bajkalskog šiška, boje: titanijum dioksid (E171), bakarni kompleksi hlorofila i hlorofilina (E141).

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 453 04 54

sasvimprirodno.net@gmail.com

Referalni link: