Sinhrovital IV

Sredstvo hronobiološke korekcije za zaštitu ćelija jetre

Jutarnji kompleks sadrži Silybum koji je izvor silimarina i podstiče izlučivanje iz organizma toksičnih materija.

U večernjem kompleksu su objedinjeni ekstrakti sibirskih trava i biljaka, između ostalog ekstrakt sibirskog adaptogena Hypericum-a koji podstiče normalizovanje procesa razmene.

Cena: 1.800 din – 60 kapsula

Bolesti i lezije jetre u strukturi ukupnog morbiditeta i mortaliteta nastavljaju da se povećavaju. Tako su se hronični hepatitis i ciroza, kao uzrok smrti preselili na 5. mesto u SAD-u i određenom broju zemalja u zapadnoj Evropi. U starosnoj grupi od 25 do 65 godina su na 4 ili čak 3 mestu, dok su prema prema isveštaju Svetske zdrastvstvene organizacije 1961. godine zauzimale 10. mesto.

Virusna infekcija je danas prepoznata od većine naučnika kao jedan od glavnih uzroka akutnih i hroničnih difuznih bolesti jetre. Takođe je poznato je da različite hemijske toksične supstance mogu biti uzrok narušavanja rada jetre kao što su alkohol (naročito u slučaju nedostatka proteina, lipotropnih supstanci, polinenasićenih masnih kiselina i antioksidanata) i mnogi lekovi. Rad jetre mogu narušiti i imunopatološki procesi i genetski faktori. Ali, nažalost, u lečenju oboljenja jetre postoje određene poteškoće. Možda ovo objašnjava činjenicu da, uprkos brzom razvoju farmakologije, u lečenju i prevenciji bolesti jetre su do danas, uglavnom korišćena sredstva prirodnog porekla, od kojih su mnogi odavno bili deo tradicionalne narodne medicine.

Proizvod iz serije hronobiološke korekcijske Sinchrovital IV je posebno razvijen uzimajući u obzir najnovije naučne podatke o mikronutrijentima, koji se nalaze u lekovitom bilju koje je bilo korišćeno za lečenje bolesti jetri stotinama godina. Prirodne biološki aktivne komponente u minimalnim koncentracijama imaju sposobnost da daju snažne biološke, farmakološke i regulatorne efekte i, budući da su prirodna jedinjenja, praktično nemaju neželjene efekte prilikom dugotrajne upotrebe.

Kao i svi proizvodi iz ove serije, Sinchrovital IV se sastoji od dva komplementarna kompleksa – jutarnji i večernji, uzimajući u obzir bioritmove jetre i žučne kese. Kompleksni uticaj na zdravlje jetre ostvaren je zahvaljujući prirodnim sastojcima koji se nalaze u proizvodu. Mlečni tir (iz korena sibirskog šiška) aktivira metabolizam u ćelijama jetre, doprinosi njihovoj regeneraciji, povećava zaštitu od virusa hepatitisa C. Artičoka stimuliše formiranje žuči i pomaže u čišćenju jetre i žučne kese. Bajkalski šlemnik i šentjanževina imaju nežan efekat za pokretanje žuči, delujuću opšte okrepljuće na organizam. Taurin poboljšava odliv žuči i ima antioksidativne karakteristike.

Primena

Preporučuje se kao izvor vitamina i mikroelemenata, koji dorpinose poboljšanju funkcionalnog stanja jetre i žučne kese i zaštite njihovih ćelija kod sledećih stanja:

  • Akutna i hronična oboljenja jetre (akutni i hronični hepatitis, masna degeneracija jetre iz raznih uzroka, toksična oštećenja jetre;
  • Bolesti žučne kese (hronični holecistitis, kamen u žučnoj kesi, diskinezija žučnih kanala);
  • Sindrom postholecistektomije (holicistektomija – odstranjivanje žučne kese);
  • U sklopu kompleksne terapije pri cirozi jetre;
  • Preventivno, u cilju zaštite jetre, prilikom dužeg konzumiranja lekova, alkohola, kao i pri hroničnom trovanju – intoksinaciji (uključujući i profesionalne);
  • Nasledni poremećaji metabolizma;

Ograničenja

Individualna netrpeljivost na komponente koje su u sastavu proizvoda.

Način upotrebe

Preventivno:

Uzimati 1 kapsulu jutarnjeg kompleksa ujutru i 1 kapsulu večernjeg kompleksa uveče uz obrok.Dužina kursa – 1-2 meseca. Preporučuje se ponavljanje kursa 2-3 puta godišnje.

Korektivno:

Uzimati 2 kapsule jutarnjeg kompleksa ujutru i 2 kapsule večernjeg kompleksa uveče uz obrok. Dužina kursa – minimum 3-4 meseca, a po potrebi i duže. Posle oporavka, preporučuje se ponavljanje kursa 2-3 puta godišnje.

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 4530454

sasvimprirodno.net@gmail.com

Referalni link: