Lymphosan F Beauty

Fitosorbent za čišćenje organizma i podršku ženskom zdravlju

Lymphosan F Beauty, 90 g

 

Kompleks namenjen ženama s biljnim sorbentom pektinom, koji je izvor hranljive celuloze i biljnim ekstraktima. Ekstrakt koštica grožđa je izvor prirodnih antioksidanasa, a ekstrakti klevera i soje sadrže izoflavone – prirodne fitoestrogene za žene.

1.800,00 dinara – 90 grama

 

 

 

Limfosan Female Beuty je proizvod istančane i brižljive sinteze dva legendarna proizvoda Siberian Health-a. Iz svakog je uzeo najbolje i najnužnije za zdravlje žene. Kao rezultat toga Limfosan Female Beuty danas poseduje izuzetno širok spektar lekovitog delovanja.

Preventiva starosnih i klimakteričnih poremećaja. Limfosan Female Beuty je bogat izvor prirodnih fitoestrogena (izoflavonoida) koji se nalaze u sojinom semenu, a takođe i travi klevera i košticama grožđa. Te unikatne biološki aktivne supstance usporavaju prirodni, na žalost, nepovratni proces smanjenja nivoa ženskog polnog hormona estrogena, koji slobodno možemo nazvati hormonom ženske mladosti i privlačnosti. U rezultatu potpuno prirodnim putem mnogo duže se čuva mladost kože, trajnost koštanog tkiva, krucijelno se ublažava tok klimakteričnog perioda i što je najvažnije značajno se smanjuje rizik od pojave kardio-vaskularnih i onkoloških bolesti koje su povezane s deficitom usled starenja ili poremećaja u razmeni estrogena. Pri tom, za razliku od svojih prethodnika Limfosan Female Beuty sadrži fitoestrogene u precizno standardizovanoj formi i fiziološki aktivnoj dozi (ne manje od 15mg u preporučenoj dnevnoj dozi).

Antioksidaciono dejstvo. Lekovite biljke koje se nalaze u sastavu Limfosan Female Beuty su bogati izvor antioksidanata, koji doprinose očuvanju mladosti ćelija.

Preventiva osteoporoze. Mnoge biljne komponente Limfosan Female Beuty su bogati izvor prirodnih mineralnih jedinjenja, inulin stimuliše apsorbciju kalcijuma u crevima, a prirodni fitoestrogeni aktivno doprinose mineralizaciji koštanog tkiva. U rezultatu čega Limfosan Female Beuty efikasno doprinosi preventivi osteoporoze.

Primena

Lymphosan Female Beauty se preporučuje kao sredstvo za preventivu i kao pomoćna terapija pri funkcionalnom narušavanju digestivnog trakta, a takođe i kao dodatni izvor hranljivih vlakana. Može da se koristi i kao sredstvo dijetetske korekcije u sledećim slučajevima:

  • hronične upale ženskih polnih organa (adneksitis, endometritis i dr.);
  • poremećaj menstrualnog ciklusa (bolne, obilne, česte ili neredovne menstruacije);
  • dishormonalni poremećaji ženskog polnog sistema (klimakterični poremećaji, PMS);
  • hronične upale urinarnih organa (pijelonefritis, uretritis i cistitis).

Ograničenja

Individualna netrpeljivost na komponente koje su u sastavu proizvoda. Trudnicama i dojiljama se savetuje upotreba tek nakon konsultacija sa lekarom.

Način upotrebe

Količinu od 7,5 g praška (1 puna kafena kašičica) rastvoriti u 200-250 ml tople vode (50–60°С) i dobro umutiti mikserom dok se ne dobije homogena masa; popiti odjednom. Piti 2 puta dnevno, ne prekoračivati navedenu preporučenu dnevnu dozu.

Sastav

Pektin, smola, ekstrakt kres salate, prašak od plodova čičoke, ekstrakt listova nane, ekstrakt koštica grožđa, ekstrakt cvetova klevera, ekstrakt soje, ekstrakt-gel aloe vere.

SERIJA “LYMPHOSAN”

FITO-SORPCIONI KOMPLEKSI S DEJSTVOM ČIŠĆENJA

Jedan od ključnih mehanizama lekovito-profilaktičkog dejstva Lymphosan-a je efekat entero-sorpcije, to jest vezivanje i izbacivanje toksina i štetnih materija na nivou creva. Ako se ranije enterosorpcija smatrala prostim procesom, sada su predstave o njoj jako složenije. U skladu s tim usložnjen je i sastav Lyphosan-a, koji sada se koriste i mehaničke, i biohemisjke i biološke sorpcije.

Još jedan važan zaštitni mehanizam Lymphosan-a je antioksidativna korekcija. Antioksidativni sistemi organizma su uvek u centru pažnje savremene endoekologije, jer upravo antioksidansi anuliraju najopasnije hemijske supstance – slobodne radikale. Ti izuzetno agresivni hemijski oksidatori se neizbežno formiraju u svim organima i tkivima, u kojima se vrši razmena kiseonika i predstavljaju neprekidnu pretnju ćelijama. Na svu sreću, u svim živim organizmima priroda je predvidela pouzdanu zaštitu protiv tih bioloških oksidatora, koji je nazvan antioksidativni (antioksidatorni) sistem. Ipak, nažalost, antioksidansi se gotovo ne sintetišu u čovekovom organizmu i potpuno zavisimo od njihovog unosa kroz hranu. A u ishrani većine savremenih ljudi katastrofalno nedostaje sveže hrane biljnog porekla, koja je i glavni izvor antioksidanasa.

Glavni mehanizam endoekoloških fitokorekcija prethodnih modifikacija Lymphosan-a je bio mehanizam limfosanacije i limfostimulisanja, koji je bio usmeren na aktiviranje funkcija čišćenja limfnog sistema. Ipak u poslednje vreme u centru pažnje svih endoekologa je drugi, još univerzalniji i moćniji mehanizam za samostalno čišćenje organizma.

Radi se o fermentnom sistemu za detoksikaciju stranih materija, koje su uglavnom skoncentrisane u ćelijama jetre i creva. Za razliku od svih drugih sistema za čišćenje organizma, fermentni sistem detoksikacije podrazumeva ne samo otklanjanje štetnih materija iz organizma, već i najaktivnije hemijsko neutralisanje. Zbog toga se u ćelijama jetre i creva nalazi na hiljadu različitih i strogo specijalizovanih fermenata, svaki je namenjen neutralisanju određene grupe hemijskih supstanci.

Važna osobenost tog sistema je sposobnost da reguliše svoju aktivnost u skladu s intenzitetom toka stranih materija. Na primer, ukoliko nam je lekar prepisao određeni lek ili ukoliko radimo u proizvodnji koja je štetna, naši fermenti koji neutrališu značajno povećavaju svoju aktivnost i na taj način održavaju čistoću našeg organizma, ukoliko naravno hemijsko opterećenje ne prelazi dozvoljene granice.

Ipak, uopšte nije obavezno da se podvrgavamo hemijskom opterećenju kako bismo podigli nivo čišćenja organizma. Ispostavilo se da mnogo hranljivo i lekovito bilje sadrži absolutno bezopasne materije koje efikasno podižu aktivnost neutrališućih fermenata. Upravo na tom principu se zasniva čišćenje Lymphosan-a.

Tako je na bazi osnovnog sastava Lymphosan-a, dodavanjem određenih grupa samoniklog bilja iz Sibira dobijeno 5 novih prooizvoda (Lymphosan Liver Vitality, Lymphosan Nephro Support, Lymphosan C Balance, Lymphosan J Comfort i Lymphosan F Beauty) koji, osim već opisanih funkcija, dodatno pružaju podršku drugim sistema ili organima našeg organizma (jetri, urinarnom traktu, kardio-vaskularnom sistemu, zglobovima i koštanom sistemu i ženskim problemima).

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 453 04 54

sasvimprirodno.net@gmail.com

Referalni link: