Renaissance Triple Set

Kompleksni sistem za detoksikaciju organizma

 

Sistem trostruke podrške razmeni materija – tri formule koje sadrže vitamine, mineralne materije i vredne ekstrakte, koji su dobijeni iz divljeg sibirskog bilja.

6.010,00 dinara – 180 kapsula

 

Prednosti proizvoda:

 • 35 godina naučnog rada
 • 10 godina praktične primene
 • neophodne doze aktivnih komponenti

Za razliku od većine savremenih proizvoda čišćenja dejstvo Renaissance Triple Set se sastoji od tri formule koje se dopunjuju, što omogućava efikasno korišćenje sva tri glavna mehanizma čišćenja organizma.

Renaissance Triple Set. Formula 1
(čišćenje međućelijske sredine)

Poznato je da je u ljudskom organizmu svaka ćelija okružena međućelijskom tečnošću. Ta se tečnost neprekidno obnavlja, u isto vreme otpadna međućelijska tečnost se izbacuje kroz mrežu specijalnih protoka zajedno sa rastvorenim otpadom. To mogu biti limfni, želudačni, urinarni, bronhijalni i drugi kanali. Prva formula Renaissance Triple Set aktivira sve te sisteme za najefikasnije čišćenje međućelijskog prostora.

Čišćenje kroz creva. Creva igraju važnu ulogu u čišćenju našeg organizma, zato što kao prvo u njih dospeva dosta toksičnih materija s vodom i hranom, a kao drugo u crevima se formira mnogo štetnih proizvoda razmene, koji treba da se izbace iz organizma. Komponente prve formule Renaissance Triple Set kao što su ekstrakti sene, aloe, morača, bokvice i korena čička povećavaju aktivnost čišćenja creva, a takođe i doprinose normalizaciji crevne mikroflore koja aktivno učestvuje u izbacivanju toksina i crevnog otpada.

Čišćenje kroz bubrege i želudačne puteve. Čišćenje bubrega je nemoguće bez sistema organa za varenje kroz koji sve štetne supstace prošavši preradu u bubrezima se odstranjuju iz organizma. Zbog toga u sastav prve formule Renaissance Triple Set ulazi čitav kompleks ekstrakta koji su bogati supstancama koje stimulišu odvijanje želudačnih sokova. To je pre svega ekstrakt artičoke koji je baza mnogim farmaceutskim preparatima, a takođe i ekstrakti kamilice i morača.

Čišćenje krvnog i limfnog sistema. Krv i limfa zapljuskuju bukvalno svaku ćeliju našeg organizma, unoseći sa sobom rastvorene štetne supstance i proizvode razmene ćelija. Prva formula Renaissance Triple Set reguliše funkcije čišćenja krvnog i limfnog sistema na račun moćnih ekstrakata čička, bokvice i aloe.

Čišćenje kroz urinarni trakt. Bubrezi su jedan od glavnih sistema čišćenja. Ekstrakti Arctostaphylos uva-ursi i rastavića u sastavu Renaissance Triple Set efikasno stimulišu funkcije čišćenja urinarnog trakta.

Čišćenje kroz sistem disanja. Kroz pluća mi ne samo da dišemo, već i izbacujemo ogromnu količinu štetnih materija, a takođe i bakterije i viruse. Funkcija čišćenja respiratornog trakta je posebno bitna u uslovima velikih gradova s visokim nivoom zagađenosti atmosfere. Aktivnost čišćenja bronhija se može povećati pomoću sledećih komponenti prve formule Renaissance Triple Set kao što su ekstrakti kamilice i bokvice.

Čišćenje pomoću imunog sistema. Imuni sistem štiti ne samo od infekcionih faktora, već i od mnogih opasnih hemijsih sredstava. U tom smislu mnoge lekovite biljke stimulišu aktivnost imunog sistema i imaju dodatno dejstvo čišćenja. U sastav prve formule Renaissance Triple Set to su ekstrakti ehinacee i aloe.

Renaissance Triple Set. Formula 2
(unutarćelijsko čišćenje)

Uz svu svoju efikasnost čišćenje kroz jetru, bubrege, creva, limfni ili bilo koji drugi vanćelijski sistem se smatra danas već nedovoljnim za očuvanje unutrašnje čistoće organizma. U uslovima totalnog zagađenja spoljašnje sredine stranim hemijskim supstancama glavna uloga u čišćenju organizma pripada složnom sistemu unutarćelijskog čišćenja, koje se ostvaruje ne samo pasivnim spiranjem otpada, već i pomoću specijalizovanih neutrališućih fermenata i neutrališu se posebno opasni toksini.

U našem organizmu postoje dve osnovne grupe fermenata unutarćelijskog čišćenja. Prva grupa fermenata vrši neposredno neutralisanje toksičnih materija menjajući im hemijsku strukturu (i faza biotransformacije), a druga grupa fermenata prenosi te hemijske promene toksina u rastvorljivu formu, posle čega poslednji se mogu izbaciti iz ćelija u međućelijsku tečnost i dalje iz organizma (II faza biotransformacije).

Druga formula Renaissance Triple Set uzima u obzir specijalizovanost različitih neutrališućih fermenata koji obezbeđuju unutarćelijsko čišćenje. Ekstrakt divljeg rena, koji sadrži Indol-3-karbinol stimuliše neposredno aktivnost fermenata I faze biotransformacije, dok ekstrakt kres salate koji je bogat sulforafanom, ekstrakt sibirskog divljeg praziluka s visokom koncentracijom alicina, a takođe i ekstrakt žalfije stimulišu aktivnost fermenata II faze biotransformacije. Osim toga, moćni hepatoprotektorni ekstrakti silybum-a, šiška i bogorodične trave pouzdano štite ćelije jetre, unutar kojih se i odvija mučan rad naših neutrališućih fermenata.

Renaissance Triple Set. Formula 3
(antioksidaciona zaštita ćelija)

U našem organizmu se nalaze toksini koji su sposobni da ga unište za kratko vreme. To su slobodni radikali ili drugačije govoreći hemisjki oksidanti, koji se svakog sekunda formiraju u našem organizmu prilikom disanja, prilikom rada imunog sistema, prilikom fizičkog napora, prilikom upalnih procesa… Njihovo neutralisanje vrše antioksidanti.

Antioksidanti efikasno izlaze na kraj sa slobodnim radikalima, u toj borbi sami ginu i zbog toga ih moramo svakog dana obnavljati pomoću specijalnih antioksidacionih proizvoda.

Treća formula Renaissance Triple Set je složen kompleks antioksidanasa različitog porekla, koji obezbeđuju moćnu zaštitu ćelija na svim nivoima. Spoljašnju zaštitu ćelija obezbeđuju oksidanti kao što su vitamin C, biljni bioflavonoidi (rutin, dihidrokvercetin), a takođe ekstrakt koščice grožđa, borovnice, brusnice, majčine dušice i zelenog čaja. Oni stvaraju pouzdanu branu oko svake ćelije, vezujući i neutrališući slobodne radikale.

Unutrašnju zaštitu ćelija obezbeđuju antioksidanti kao što su cink, selen, bakar i mangan, a takođe i riboflavin. Oni prodiru unutar ćelija i stimulišu rad zaštitnih unutarćelijskih fermenata, koji neutrališu slobodan kiseonik, koji se formira unutar ćelija.

Zaštitu ćelijskih opni pružaju vitamini A i E, a takođe likopin i beta-karoten, koji blokiraju destruktivne procese oksidacije.

Primena

Preporučuje se kao sredstvo koje stimuliše aktivnost prirodnog sistema čišćenja i stimuliše čišćenje unutrašnje sredine organizma kod ljudi:

 • koji žive u ekološki nepovoljnim uslovima;
 • koji rade u štetnim uslovima;
 • koji imaju hronnične bolesti, koje su praćene intoksikacijom organizma, kao što su bolest jetre i sistema za varenje, creva, bubrega, disajnih organa, kardio-vaskularnog sistema, a takođe i bolesti kože i masnoća.

Pri ispravnom i regularnom korišćenju kompleksnog čišćenja pomoću Renaissance Triple Set mogu se dobiti sledeći lekoviti efekti:

 • poboljšanje kože i kose;
 • normalizovanje varenja i nestanak neprijatnog mirisa iz usta;
 • normalizovanje procesa razmene i smanjenje prekomerne težine;
 • normalizovanje sna i poboljšanje pamćenja;
 • normalizovanje uriniranja i nestajanje otoka;
 • poboljšanje stanja zglobova;
 • jačanje imuniteta;
 • smanjenje intenziteta alergijskih reakcija;
 • poboljšanje stanja krvnih sudova i kardio-vaskularnog sistema;
 • povećanje opšteg tonusa, energije i radne sposobnosti.

Ograničenja

Individualna netrpeljivost na komponente proizvoda.

Način upotrebe

 • Ujutru: 2 kapsule Formule 1 + 1 kapsula Formule 3.
 • Uveče: 2 kapsule Formule 2 + 1 kapsula Formule 3.
 • 30-40 minuta pre obroka. Ljudi koji piju lekove: na +/- 2 sata od konzumiranja lekova.

Ovaj način primene uzima u obzir prirodu bioloških ritmova osnovnih sistema čišćenja organizma. Kao što je poznato, većina organa ekstracelularnog pročišćavanja, odnosno creva, jetra, bubrezi, bronhijalni sistem, pokazuju maksimalnu aktivnost u prvoj polovini dana. Procesi intracelularnog pročišćavanja su, naprotiv, najaktivniji noću, kada telo počiva i vraća svoje rezerve, uključujući tako važan izvor, kao što je čistoća unutrašnjosti ćelija. Dakle, Formula 1 je najefikasniji ujutro, a Formula 2 – u večernjim časovima. Što se tiče Formule 3, pošto se slobodni radikali formiraju u telu stalno i uvek je potrebna antioksidansna zaštita, ovaj kompleks se uzima ujutru i uveče. Da bi se postigli stvarni rezultati, Renaissance Triple Set treba koristiti po 1 mesec 3-4 puta godišnje. Prilikom prve detoksikacije organizma, trebalo bi koristiti 2-3 meseca zaredom.

 

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 4530454

sasvimprirodno.net@gmail.com

Referalni link: