Fito čaj od divljeg bilja № 2 (Ženska harmonija)

Rešenje za hormonski disbalans  !


Sagaan Charaasgaj
u prevodu s burjatskog znači „bela lasta“. Po burjatskoj legendi ukoliko žena vidi belu lastu zauvek će ostati mlada. Lekoviti čaj Sagaan haraasgaj je napravljen od lekovitog samoniklog bilja, koje raste u područjima Pribajkalja, Malog mora i ostrva Oljhon.

650,00 dinara – 30 kesica

 

Lekovite trave fitočaja Sagaan haraasgaj doprinose normalizaciji balansa hormona u organizmu žena, zahvaljujući čemu se poboljšava izlged kože, kose, nervnog i kardio-vaskularnog sistema, i značajno se ublažava tok klimaksa. Trava klevera i Medicago-a, a takođe i listovi žalfije su posebno bogati prirodnim fitoestrogenima, koji normalizuju balans ženskih polnih hormona i kompenzuju starosno smanjenje nivoa estrogena – hormona ženske mladosti u lepote, koji počinje kod žena već od 35 godine. Upravo zahvaljujući toj odlici fitočaj Sagaan haraasgaj usporava razvoj starosnih promena na koži, u polnom sistemu, krvnim sudovima, skeletnom sistemu, razmeni masti i holesterola, a u kasnijem uzrastu ublažava proces klimaksa.

Bogorodična trava i listovi žalfije zahvaljujući visokom sadržaju bioflavonoida – rutin i escin – učvršćuju zidove krvnih sudova, sprečavaju pojavu trombova i samim tim smanjuju rizik od stvaranja proširenih vena. Takođe imaju i antibakterijsko i imunomodelirajuće dejstvo, preventiva su kod upala ženskih polnih organa, a takođe i bubrega i bešike.

Trava majčine dušice i listovi matičnjaka regulišu tonus materice što poboljšava tok menstrualnog ciklusa i doprinosi ublažavanju predmenstrualnog sindroma.

Na kraju, trava Leonorus-a i bogorodična trava u spoju s listovima nane i matičnjaka normalizuju tonus nervnog sistema, imaju antistresogeno dejstvo, smanjuju arterijski pritisak i štite srce, i zahvaljujući svemu tome se ublažavaju klimakterične pojave.

Primena: Preporučuje se u sledećim stanjima:

  • predmenstrualni sindrom i bolne menstruacije;
  • klimakterični sindrom (nesanica, aritmija, povećanje arterijskog pritiska, valunzi);
  • početni stadijum proširenih vena;
  • hroničneupale ženskih polnih organa.

Ograničenja i kontraindikacije: individualna netrpeljivost prema komponentama proizvoda.

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 453 04 54

sasvimprirodno.net@gmail.com

Referalni link: