GLUCO Box / Kontrola ugljenih hidrata – Daily Box

Kompleks s helatnim hromom, beta-glukanima ovsa i biljnim ekstraktima za kontrolu nivoa šećera u krvi i borbu protiv metaboličkog sindroma.

 

Kompleksna zaštita organizma

Cena: 5.900 din

30 kesica po 4 kapsule

 

Kontrolišite šećer!

Za 5 sekundi dnevno s GLUCO Box-om!

Metabolički sindrom – ne odnosi se na vas? Niste spremni da se borite protiv problema u budućnosti ili vam je već sada potrebna podrška? Ponekad nije lako biti aktivan i odlično se osećati, ali sada imate pomoćnika!

Kompleks GLUCO Box s helatnim hromom, beta-glukanima ovsa i biljnim ekstraktima, stabilizuje nivo šećera u krvi, pomaže da normalizujete razmenu ugljenih hidrata i masti. Bioaktivne komponente sprečavaju usvajanje viška glukoze i formiranje lošeg holesterola, a takođe i smanjuju višak insulina – koji je kriv za mnoge ozbiljne hronične bolesti.

Razmena materija je u vašim rukama

3 u 1: tri efikasne formule – za maksimalnu kontrolu razmene materija

–          Potpuna kontrola glukoze

Za inovativne ekstrakte – jasena (aktivne komponente – esktrakt jasena; Naturex, Francuska) i jabuke (aktivna materija – florizin; Roelmi HPC, Italija) – čine da GLUCO Box bude savremeni pomoćnik u kompleksnoj borbi protiv metaboličkog sindroma. Ekstrakt jasena i florizin u njihovom sastavu blokiraju usvajanje suvišne glukoze u crevima i bubrezima, a takođe i povećavaju osetljivost ćelija prema insulinu i glukozi. U rezultatu organizam obnavlja sposobnost da koristi glukozu za rad mišića.

–          Borba s insulinskom rezistencijom

Beta-glukani ovsa normalizuju stanje crevne mikroflore, sprečavaju prodiranje u krv dodatne glukoze, koja se može formirati u procesu sekundarnog varenja. Radeći kao hranljiva vlakna, komponenta takođe smanjuje brzinu usvajanja masti i glukoze iz creva, što sprečava velika kolebanja nivoa šećera i sintezu insulina. Beta-glukani ovsa sprečavaju razvoj kardiovaskularnih problema, sprečavajući formiranje lošeg holesterola.

–          Aktiviranje metabolizma

Helatni hrom u kombinaciji s ekstraktima eleuterokoka, zelenog čaja i Momordica aktivira razlaganje glukoze, smanjuje njen nivo u krvi. Zahvaljujući tome smanjuje se aktivnost procesa pretvaranja glukoze u masti – što je najvažniji razlog za gojaznost i razvoj problema s kardiovaskularnim sistemom. Osim toga, hrom efikasno smanjuje apetit, pomaže u borbi protiv prekomerne težine, što je posebno važno kada ljudi u godinama žele da koriguju figuru.

 

Za koga je?

• Za ljude koji imaju preko 30 godina

• Za sladokusce

• Za sprečavanje metaboličkog sindroma

• Za one koji imaju lošu genetiku

 

Primena

Jednom dnevno popiti sadržaj jedne kesice za vreme jela.

 

Sastav

Kompleks № 1: (kapsula boje senfa, 30 x 600 mg): ekstrakt gorke dinje (Momordica), ekstrakt zelenog čaja, ekstrakt eleuterokoka, hrom pikolinat. Kapsula: goveđi želatin i voda.

Kompleks № 2: (svetla kapsula, 60 x 400 mg): ovsene klice (s koncentracijom rastvorljivih vlakana beta-glukana 28%) SweOat®. Kapsula: goveđi želatin i voda.

Kompleks № 3: (bež kapsula, 30 x 500 mg): ovsene klice (sa sadržajem rastvorljivih vlakana beta-glukana 28%) SweOat®, ekstrakt jasena Glucevia®, ekstrakt plodova jabuke SelectSIEVE®Apple PCQ (15 – 30% florizina). Kapsula: goveđi želatin i voda.

Moguća je pojava u tragovima soje, slačice, susama, celera, mleka, rakova, mekušaca i njihovih derivata.

Proizvod ne sadrži svinjski želatin.

 

1 kesica (4 kapsule) sadrži:

Naziv Masa % od preporučene dnevne doze
Hrom (iz hrom pikolinata) 244 mcg 487
Eleuterozidi 0,4 mg 40
Beta-glukani 213 mg 107
Ekstrakt jasena 10 mg
Katehini 15 mg 15
Polifenoli 90 mg 90
između ostalih glikozid florizina 13,5 mg

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 453 04 54

✉ sasvimprirodno.net@gmail.com

Referalni link: