3D Bone Vegan Cube (Izdržljivost i snaga)

Pametan kompleks za trostruku podršku:

obezbeđuje minerale, povećava čvrstoću i jača kost.

 

Cena: 7.230,00 din

30 kesica po 5 kapsula

 

 

  • Organski sastojci
  • Sveobuhvatni efekti
  • Sinergetski efekat
  • Pogodno za vegetarijance
  • Vegetarijanske celulozne kapsule

 

Jedinstvena formulacija zasnovana na inovativnim komponentama

o   Maksimalni efekat, obogaćivanje tela mineralima

•       Kalcijum koji se lako vari

Organski kalcijum u svom želatnom obliku (kao bisglicinat) se potpuno apsorbuje u minimalnom mogućem vremenu. Jača koštano tkivo, podržava zdravlje zglobova, pozitivno utiče na stanje noktiju i kose.

Kalcijum bisglicinat je jedinstveno jedinjenje aminokiseline kalcijuma i glicina, koje mu daje visoku količinu biološke aktivnosti, potpuno se rastvara u gastrointestinalnom traktu i ne izaziva crevne poremećaje.

•       Bioraspoloživi silicijum

Ekstrakt bambusa Naturek™ (Francuska) obezbeđuje optimalnu količinu organskog silicijuma, povećavajući mineralnu gustinu kostiju i poboljšavajući sintezu kolagena, što je veoma važno kada sledite vegetarijansku ishranu. Silicijum je ključni element za jačanje kostiju i zglobova, smanjuje rizik od preloma kostiju i poboljšava rast koštanih ćelija.

o   Budite sigurni u svakom svom koraku, sa povećanom gustinom kostiju

•       Organski vitamin D2 (ergokalciferol)

Obezbeđuje neophodnu koncentraciju kalcijuma, magnezijuma i fosfora, koja je neophodna za održavanje zdravog koštanog tkiva.

Autolizat kvasca (Lalmin® Vita D – Kanada) dobijen je primenom najsavremenije tehnologije fermentacijom Saccharomices cerevisiae. Prerada sirovina u tako visokotehnološkom procesu, koristeći UV zrake organski, poboljšava nivoe vitamina D2 (ergokalciferol) u njegovom visoko bioraspoloživom konačnom obliku.

Vitamin D3 (holekalciferol) se danas obično koristi, ali je životinjskog porekla, tako da ne odgovara vegetarijanskoj ishrani. Stoga, Bone Vegan Cube sadrži organski vitamin D2 koji nije životinjskog porekla. Dakle, za razliku od vitamina D3, preporučuje se vegetarijancima.

o   Otpornost na izazove vremena, aktiviranje sinteze kolagena

•       Glicin

Aminokiselina glicin je ključni element u sintezi kolagena, koji formira vezivno tkivo kostiju i smanjuje rizik od starenja kostiju.

Mlečni i mesni proizvodi čine primarni nutritivni izvor glicina. Stoga se njegov dodatak posebno preporučuje veganima i vegetarijancima.

 

Primena

Jednom dnevno popiti sadržaj jedne kesice za vreme jela.

Kontraindikcije: Individualna netolerancija na sastojke proizvoda. Ovaj proizvod nije namenjen dijagnostikovanju,  lečenju ili prevenciji bolesti. Konsultujte se sa svojim zdravstvenim radnikom pre upotrebe.

 

Sastav

KOMPLEKS # 1 (120 Vcaps® vegetarijanskih kapsula × 590 mg). Organski kalcijum u obliku želata (bisglicinat)

KOMPLEKS # 2 (30 Vcaps® vegetarijanskih kapsula × 530 mg). Kalcijum bisglicinat, Naturek™ ekstrakt bambusa (standardizovan na organski silicijum), Lalmin® Vita D autolizat kvasca (standardizovan na organski sadržaj vitamina D).

1 pakovanje (5 kapsula) sadrži:

Naziv Masa % od preporučene dnevne doze
Kalcijum 466,2 mg 46,6
Silicijum 22,2 mg 74
Vitamin D2 (ergokalciferol) 11,4 mcg 114*
Glicin 2155 mg 61,6

*      Ne prelazi gornji dozvoljeni nivo potrošnje prema Jedinstvenim sanitarno-epidemiološkim i higijenskim zahtevima.

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 453 04 54

sasvimprirodno.net@gmail.com

Referalni link: