Omega-3 Ultra Siberian Super Natural Sport

 

 

 

Cena: 4.390,00 din

120 kapsula

 

Kompleks polinezasićenih masnih kiselina omega-3 (omega-3 PNMK) u obliku koncentrovanih etil estara masnih kiselina. 2,1 g najvažnijih omega-3 kiselina: eikozapentaenske i dokozaheksaenske, dobijene iz prečišćenih masti morske ribe. Pomaže u povećanju izdržljivosti i bržeg oporavka nakon treninga, održava aktivnost tokom dana i važna su komponenta zdrave ishrane. Sastav proizvoda je obogaćen vitaminom E.

  1. Štiti srce i krvne sudove.Efikasnost nezasićenih masnih kiselina na preventivu kardio-vaskularnih bolesti je dokazana klinički i eksperimentalno. Masne kiseline podstiču pretvaranje viška holesterola u žučnu kiselinu i izbacivanje iz organizma. Oni imaju uticaj na krvotok, sprečavaju pojavu trombova, učvršćuju zidove krvnih sudova, povećavaju elastičnost. Zahvaljujući tim svojstvima smanjuje se rizik od razvoja ateroskleroze i tromboembolije i nastajanje opasnih po zdravlje stanja kao što su infarkti miokarda, udari, ishemijska bolest srca.
  2. Stabilizuje ćelijske membrane.Formirajući lipidni sloj zidova svih ćelija, masne kiseline ih čuvaju i normalizuju razmenu materija među ćelijama i međućelijskim prostorom. To ima ogromnu ulogu za normalan rad srčanog mišića i mozga, jer se zahvaljujući tome poboljšava sprovođenje nervnih impulsa u centralnom i perifernom nervnom sistemu.
  3. Reguliše rad imunog sistema.Preko produkata svog metabolizma eikozanoidi i polinezasićene masne kiseline imaju protivupalno dejstvo, imunomodelirajuće dejstvo, smanjuju intezitet upalnog procesa, povećavaju adekvatno reagovanje imunog sistema na različite faktore. Kao rezultat toga se smanjuje rizik od nastanka prehlada, upala digestivnog trakta, jetre i olakšava se trajanje alergije, reumatskih artritisa, infektivnih endo i miokarditisa.
  4. Vitaminsko dejstvo. Vitaminim  E, koji se nalazi u obliku pristupačnom za organizam.

Primena

Proizvod se naročito preporučuje:

  • Kod kardiovaskularnih bolesti (ishemijska bolest srca, hipertenzija, poremećaj srčanog ritma, visok nivo holesterola u krvi);
  • Veoma jaka podrška mozgu i nervnim ćelijama;
  • U postoperativnom periodu pomaže bržem zarastanju rana i oporavku od povreda;
  • Rekreativcima i sportistima je podrška kako u trenažnom procesu, tako i u procesu oporavka od velikih fizičkih napora;
  • Utiče na smanjenje telesne težine.

Ograničenja

Individualna netrpeljivost na komponente.

Način upotrebe

Odrasli 4 kapsule dnevno za vreme jela (ili 2 x po 2) u trajanju od 2-3 meseca. Ponoviti 3-4 puta godišnje. Trudnice treba da prestanu uzimati 2-3 nedelje pre očekivanog datuma porođaja.

Sastav:

Ultrakoncentrat omega-3 polinezasićenih masnih kiselina iz morskih riba sa velikih dubina PronovaPure™.

4 kapsule sadrže:

Naziv Masa % od preporučene
dnevne doze
Omega 3 PNMK 2144 mg 107
Dokozaheksaenska kiselina 520 mg 74
Eikozapentaenska kiselina 1316 mg 219
Vitamin E (alfa-tokoferol acetat) 14,6 mg 97,3

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 453 04 54

sasvimprirodno.net@gmail.com

Referalni link: