Sinhrovital V

Sredstvo hronobiološke korekcije za jačanje imuniteta

 

Proizvod sadrži kompleks ResistAid™, koji predstavlja kombinaciju arabinogalaktana i polifenola, dobijenih od ariša. Arabinogalaktan je izvor rastvorljivih dijetetskih vlakana koji podstiču očuvanje normalnog stanja digestivnog trakta što se pozitivno odražava na imunitet.

2.150,00 din – 60 kapsula

 

Smanjeni imunitet – to nije samo bolešljivost i slabost, krhka kosa, slojeviti nokti, žutilo lica, mrtvački izgled. Dugotrajne respiratorne i gastrointestinalne infekcije, teška oboljenja, hronične mikoze, herpes, ukazuju na to da se odbrambeni mehanizmi organizma smanjeni i da je potrebno da se preduzmu posebne mere da bi se obnovili. Biljni kompleks Sinchrovital V je dizajniran tako da brzo povećava aktivnost imuniteta, poseduje jak antibakterijski efekat i pomaže u brzom uklanjanju zapaljenskih procesa u disajnim putevima. To je nezamenljiv proizvod u periodu kada je povećana opasnost od sezonskih respiratornih infekcija!

Osnovu proizvoda čini aktivnih biljnih supstanci ResistAid™ – polisaharid arabinogalaktana i polifenola, dobijenih od ariša. U prirodi ova supstanca se nalazi u mnogim biljkama, ali glavni izvor je ariš. Pored toga, arabinogalaktan kao vezivna „armatura“ deo je ćelijskih zidova praktično svih bakterija. Dospevši u creva, arabinogalaktan, kao i ostala hranljiva vlakno, se ne vari. Ćelije imuniteta, za koje je prisustvo arabinogalaktana signal bakterijske infekcije, dobijaju podstica, što dovodi do dramatičnog povećanja antibakterijske aktivnosti imunog sistema.

Efikasnost arabinogalaktana za prilagođavanje imunskog odgovora na invaziju patogena potvrđena je specijalnim studijama (Udani i saradnici, 2010) u Nemačkoj. Pored toga, Sinchrovital V sadrži biljke, žalfije i kamilice – biljke sa koje su poznate po antibakterijskim i antiinflamatornim osobinama.

Primena

Preporučuje se kao izvor vitamina i mikroelemenata, koji dorpinose jačanju imuniteta u sledećem:

  • Za stimulaciju rada imunološkog sistema u svim slučajevima;
  • Za zaštitu od svih virusa i bakterija u sezoni prehlada.

Ograničenja

Individualna netrpeljivost prema komponentama proizvoda.

Način upotrebe

Preventivno:
Uzimati 1 kapsulu jutarnjeg kompleksa ujutru i 1 kapsulu večernjeg kompleksa uveče uz obrok. Dužina primene – 2 meseca. Preporučuje se ponavljanje kursa 2-3 puta godišnje.

Korektivno:
Uzimati 2-4 kapsule jutarnjeg kompleksa ujutru i 2-4 kapsule večernjeg kompleksa uveče uz obrok. Dužina primene – kod gripa 2-3 dana po 4 kapsule ujutru i uveče; kod velikog pada imuniteta minimum 3-4 meseca, a po potrebi i duže. Nakon oporavka, preporučuje se ponavljanje primene 2-3 puta godišnje.

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 453 04 54

sasvimprirodno.net@gmail.com

Referalni link: