Formula 4 N.V.M.N

 

 

Antioksidantni kompleks

Cena: 2.320 din

120 kapsula

 

Proizvod sadrži kompleks s vitaminima  A, C i E, skoro 20 godina se smatra da je to jedna od najjačih antioksidantnih formula. Dejstvo kompleksa je pojačano organskim antioksidansima (taurinom i lipoinskom kiselinom), što omogućava znatno proširivanje spektra antioksidantne zaštite sredstava.

Biološki aktivni kompleks sadrži tri vitalna vitamina: A, E i C, koji štite telo od štetnog dejstva slobodnih radikala i drugih opasnih hemikalija, normalizuju metaboličke procese u zdravim telesnim tkivima. Univerzalna aktivnost antioksidativnih vitamina omogućava zaštitu od širokog spektra bolesti – od prehlade do hroničnih degenerativnih procesa. Visok sadržaj vitamina C stimuliše aktivnost imunološkog sistema, što pomaže u ublažavanju upalnih procesa, i omogućava vam da se osećate bolje kod prehlade i respiratornih infekcija.

Glavna karakteristika ovog proizvoda je da istovremeno ima dvosmerni efekat: s jedne strane ima zaštitno antioksidativno dejstvo u odnosu na zdrave ćelije u organizmu, a sa druge pojačava štetni prooksidativni efekat na obolele ćelije. Treba dodati da su profilaktička i terapijska svojstva Formule 4 N.V.M.N potvrđena ne samo višegodišnjim eksperimentalnim istraživanjima, već i rezultatima lečenja više od 2000 pacijenata sa različitim tumorskim bolestima. Navodimo glavne kliničke efekte koji su karakteristični za ovaj proizvod:

  • prevencija virusnih i bakterijskih infekcija;
  • smanjenje učestalosti postoperativnih komplikacija;
  • smanjenje učestalosti komplikacija tokom radioterapije;
  • smanjene manifestacije intoksikacije tokom hemoterapije;
  • povećanje kliničke efikasnosti radio i hemoterapije;
  • poboljšanje pokazatelja hematopoeze koštane srži tokom radio i hemoterapije;
  • smanjenje rizika od metastaza;
  • poboljšanje opšteg stanja i kvaliteta života pacijenata sa neoperabilnim oblicima kancera.

Primena

Odrasli po 2 kapsule za vreme jela. Koristiti po 2-3 meseca, 2-3 puta godišnje. U određenim slučajevima moguće su veće doze do 5 i više kapsula dnevno.

Sastav

Mikrokristalna celuloza, vitamin C (askorbinska kiselina), vitamin E (tokoferol acetat), vitamin A (retinol acetat), taurin i lipoinska kiselina .

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 453 04 54

sasvimprirodno.net@gmail.com

Referalni link: