Multicomponent Hi grade protein

Siberian Super Natural Sport

Nije dostupno!

Cena: 2.520 din

450 (15 x 30) grama

 

Visoko kvalitetni protein je idealan za održavanje fizičke forme i smanjenje mase masti.

U osnovi Siberian Super Natural Sporta su prirodne komponente i inovativni radovi, koji omogućavaju da se poveća efikasnost i energetski potencijal proizvoda bez korišćenja sintetičkih dodataka i biljnih belančevina. Multikomponentni protein se sastoji od nekoliko komponenti visokog kvaliteta s različitim vremenom delovanja: protein surutke, kazein, proteinski hidrolizat i aminokiseline (BCAA). Takav spoj omogućava brzi rast mišićne mase i očuvanje optimalnog balansa belančevina.

Sadržaj kesice:

  • 107 kcal
  • 0 ugljenih hidrata
  • 24 g proteina

Primena

Dobro protresti u šejkeru 300 ml obranog mleka (ili 150 ml mleka 1,5% + 150 ml vode) i sadržaj kesice. Koristiti pre ili posle treninga kao dodatak osnovnoj ishrani ili kao zamenu za jedan obrok. Preporučuje se stalno korišćenje tokom izlaganja fizičkom opterećenju bez obzira na to kog je intenziteta.

Za osobe koje žele kontrolu i pravilno održavanje telesne mase može se koristiti kao zamenski obrok, tako što se sadržaj kesice doda voću (1-2 banane, 1 jabuka, 1 pomorandža ili sezonsko voće po želji) i sve zajedno obradi u blenderu kako bi se dobio niskokalorični obrok u obliku kašaste mase

Sastav:

Koncentrat mlečne belančevine (kazeina) PROMILK KAPPA OPTIMUM, prirodni kakao prah, hidrolizat belančevine surutke PRODIET HYDROLYSATE S25, kompleks aminokiselina BCAA AMINOBLAST BY GLANBIA®, izolat belančevine surutke PRODIET 90S, ekstrakt listova stevije SWETA® (zaslađivač).

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 453 04 54

sasvimprirodno.net@gmail.com

Referalni link: