ISKUSTVA VRHUNSKIH SPORTISTA

FitLine proizvodi su namenjeni svim ljudima, ali su vrhunski sportisti prvi shvatili njihov značaj i prednosti koje brzo dolaze do izražaja njihovim korišćenjem. Za njih je to onaj mali dodatak koji pravi razliku u odnosu na druge i pomaže im u postizanju vrhunskih rezultata.

Svetski broj 1 u tenisu, naš Novak Đoković, koristi ove proizvode još od 2011. godine. Pogledajte njegovo iskustvo:

« Tajna profesionalaca

FitLine iskustvo kroz rezultate

Novak Đoković iz Srbije, već godinama je jedan od najboljih tenisera na svetu. Prvi put je uzeo reket u dobi od četiri godine, a petnaest godina kasnije osvojio je svoj prvi ATP turnir kao profesionalac. Njegov prvi Gran Slam – Australian Open 2008. godine.

Da bi obezbedio da ostane na vrhu svetske liste oslanja se na proizvode PM International.

„Nisam bio posebno zadovoljan proizvodima koje sam koristio pre FitLinea, pa sam želeo da se promenim i naravno, kao što sam već rekao, treba da znate da su mi svi sportisti govorili veoma pozitivno o rezultatima proizvoda koje koriste dugi niz godina, i da niko nije nezadovoljan.  Garancija su proizvodi i duga tradicija FitLinea koji podržava sve profesionalne sportiste. Od kada koristim FitLine proizvode moja izdržljivost na terenu je povećana i moj nivo energije je veoma visok, konstantno visok, što mi je, naravno, dalo bolji učinak.“

PM International je globalna kompanija koja pomaže profesionalnim takmičarima na najvišim nivoima i pomaže sportistima amaterima da postignu svoje najbolje rezultate. Sa FitLine proizvodima je sve moguće.

Uz svakodnevnu prodaju od preko 50 miliona FitLine proizvoda koje koristi više od 100.000 kupaca, koristi od FitLine takođe možete imati i Vi. »

Osim Novaka Đokovića, veliki broj sportista, ali i čitavih reprezentacija već duži niz godina koristi proizvode FitLine. Ovde ćemo pomenuti samo neke iz tenisa.

 

Nenad Zimonjić, Srbija

Grand Slam prvak – teniski parovi

„Posebno me je impresionirao Fitness Drink, koji često koristim, Restore za oporavak i Basics i Activize ujutru, koji mi daju sve potrebne vitamine. Zato sam odabrao FitLine proizvode i oni su za mene odličan izbor.

Koristim proizvode FitLine od zime 2010. godine i redovno koristim FitLine Fitness Drink, Basics, Activize Oxyplus, PoverCocktail, Restorate i ProShape 2 go White Choco.“

 

Ivan Dodig, Hrvatska

Tenis, Otvoreni šampionat Francuske, parovi

„Svoje FitLine proizvode uzimam svakodnevno i mogu reći da moje telo to ceni.

PoverCocktail mi daje više energije i izdržljivosti tokom treninga i teških mečeva. Osećam se više koncentrisano i uravnoteženo. Proizvodi FitLine zaista mi pomažu da napunim baterije.

FitLine proizvode koristim od aprila 2015. i to redovno koristi FitLine PoverCocktail, Activize Oxyplus, Fitness Drink, ProShape 2 go White Choco Slim, Protein Ultra, ProShape® (Amino), Antioki, Basen Plus i Restorate.“

 

Philipp Kohlschreiber,  Nemačka

BMV Open Champion i Davis Cup Team – Tenis

Za mene kao profesionalnog sportistu neophodna je dobra i uravnotežena ishrana. Naravno, ovo uključuje i kvalitetne dodatke ishrani. Kao profesionalni teniser, u pokretu sam skoro cele godine, a ponekad je teško dobiti uravnoteženu ishranu. Ali sa proizvodima iz FitLinea imam samo dodatak koji mi je potreban – čak i na drugoj strani sveta.

Koristim FitLine proizvode od decembra 2007, i redovno koristim FitLine Basics, Activize Oxyplus, Restorate, Fitness Drink, Protein Ultra i ProShape 2 go Choco Slim.“

 

Sport Katalog 2020 sa listom svih sportista, korisnika FitLine proizvoda možete pogledati ovde.

Na poslednjim Zimskim Olimpijskim Igrama 2018. ukupno 69 takmičara u individualnim i grupnim sportovima koji koriste FitLine proizvode, osvojili su 13 zlatnih, 9 srebrnih i 11 bronzanih medalja. Spisak možete pogledati ovde.