Novomin-N

 

Antioksidantni kompleks

Cena: 2.010 din

50 kapsula

Trenutno nije dostupno!

Nova formula legendarnog proizvoda ojačana prirodnim vitaminima A, E i C!

Dvostruka podrška imunitetu

Kombinacija vitamina A i prirodnog beta-karotena pruža maksimalni imunostimulacioni i adaptogeni efekat. Beta-karoten se u telu pretvara u vitamin A. Njegovi molekuli neutrališu slobodne radikale i reaktivne kiseonike. Vitamin A deluje kao moćan antioksidans koji štiti ćelijske membrane. Doprinosi normalizaciji funkcija imunog sistema, povećava lokalni i opšti odbrambeni mehanizam tela.

Specijalna formula nadoknađuje nedostatak vitamina A, koji može dovesti do oštećenja vida, problema sa kožom i ubrzanog starenja.

Zaštita ćelijske membrane

Prirodni vitamin E (tokoferol acetat) – jedan od najmoćnijih antioksidanata, održava integritet i jača ćelijske membrane. Ova zaštita je najvažnija za ćelije imunog sistema – one neprekidno sintetišu slobodne radikale da bi uništile bakterije i viruse. Zbog toga je limfocitima potrebno 10 puta više vitamina E od ostalih ćelija.

Najjači antioksidans

Prirodni vitamin C iz ekstrakta šipka i acerole u kompleksu štiti ćelije od slobodnih radikala. U stanju je da obnovi oksidantne oblike vitamina A i E, održavajući njihovu aktivnost. Stimuliše proizvodnju interferona, povećava otpornost tela na razne bolesti.

Vitamin C je uključen u mnoge vitalne procese. Organizmu je neophodan za sintezu steroidnih hormona, neurotransmitera, kolagena i karnitina, bez kojih nije moguć ni adekvatan odgovor tela na upalu, ni potpuni oporavak posle nje.

Proizvod je napravljen u saradnji sa DSM Nutritional (Švajcarska) i Naturekom (Francuska).

Primena

Odrasli uzimaju 1 kapsulu dnevno uz obrok. Dužina primene je 1 mesec. Ako je potrebno, primena se može ponoviti.

Sastav

Fruktoza, askorbinska kiselina, vitamin E acetat, acerola i ekstrakti šipka (izvor prirodnog vitamina C), vitamin A acetat, prirodni CaroCare beta-karoten, prirodni vitamin E. Proizvod može da sadrži tragove žitarica (glutena), soje, gorčice, susama, celera, mleka, rakova, školjki i njihovih prerađenih proizvoda. Proizvod ne sadrži svinjski želatin.

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 4530454

sasvimprirodno.net@gmail.com

Referalni link: