FitLine Activize Oxyplus

 

Imate najmanje 10 razloga za 1 klik!

Ako ste:

 • student ili omladinac
 • sportista ili rekreativac
 • regulišete telesnu težinu uz vežbanje
 • osoba sa bolnim i ukočenim mišićima
 • osoba sa glavoboljama i migrenama
 • osoba sa lošom opštom cirkulacijom
 • osoba sa lošom cirkulacijom u ekstremitetima
 • IT stručnjak ili administrativac
 • osoba pod stresom
 • taksista ili mnogo sedite

4.800,00 dinara – 175 grama

Revolucionarni proizvod vrhunske svetske i nemačke tehnologije koji primenom patenta NTC®, apsolutno prirodne supstance od vitalnog značaja za naš organizam, velikom brzinom doprema do najudaljenijih ćelija, tamo gde su najpotrebnije!

FitLine Activize Oxyplus obezbeđuje potpunije snabdevanje ćelija kiseonikom, što povećava izdržljivost i snagu organizma.

Kiseonik je eliksir života, ključ sportskih dostignuća. Ljudski organizam može živeti 3 nedelje (čak i mnoga više) bez hrane, 3 dana bez vode i samo 3 minuta bez kiseonika. Odgovarajuće snabdevanje ćelija kiseonikom je osnova života. Hranljivi sastojci, kao što su ugljeni hidrati i masti, prenose se zajedno sa kiseonikom do mitohondrija, elektrana u organizmu (u ćelijama), gde se pretvaraju u energiju. Princip je isti kao u kaminu u kojem gori drvo i dobija se toplota. Ako tokom sagorevanja nema dovoljno kiseonika, na zidovima kamina taloži se čađ, kamin loše sagoreva, ne proizvodi toplotu i vremenom sve više rđa. Baš kao kaminu, našem organizmu je potrebno dovoljno kiseonika da bi se proces proizvodnje energije odvijao optimalno.

U zavisnosti od stanja organizma neke osobe nedostatak kiseonika može dovesti do različitih posledica. To može biti slabljenje koncentracije ili pažnje, umor ili migrena, probavni problemi, ukočenost mišića, povećanje nivoa mlečne kiseline u njima, ubrzanje procesa starenja, slabljenje imunološkog sistema i pojava hroničnih oboljenja. Jednom rečju, kiseonik je najvažnija komponenta sistema snabdevanja ćelija, jer obezbeđuje metabolizam u svakoj ćeliji organizma.

Šta je to što nam ovaj proizvod obezbeđuje?

Činjenica je da FitLine Activize Oxyplus, kao i svi proizvodi FitLine linije, korišćenjem patenta NTC®, imaju značajnu prednost u brzini transporta, visini apsorpcije i dopreme sasvim prirodnih nutrijenata do najudaljenijih ćelija našeg organizma, pa zato imaju širok spektar delovanja. Samo  neke od mogućnosti primene su:

 • Jačanje nervnog sistema (preporučuje se kod svih nervnih tenzija, poremećaja, tikova).
 • Poboljšanje pamćenja i koncentracije.
 • Prevencija kardiovaskularnih bolesti i ateroskleroze.
 • Povećanje fizičke aktivnosti i radne sposobnosti.
 • Smanjenje pospanosti i umora tokom dana.
 • Poboljšanje raspoloženja, protiv razdražljivosti.
 • Prevencija hipoksije mozga, glavobolje i migrene.
 • Prevencija vegetativno-vaskularne distonije, sindroma hladnih ruku i nogu.
 • Smanjenje bolova u mišićima i drugih vrsta bolova, za smanjenje koncentracije mlečne kiseline u mišićnom tkivu posle intenzivnih napora.
 • Upotreba FitLine Activize Okiplusa 20 minuta pre vežbanja ubrzava proces sagorevanja masti.
 • Upotreba FitLine Activize Okiplusa 20 minuta pre kozmetičkog postupka nekoliko puta povećava njegovu efikasnost kozmetičkih sredstava.
 • Posebno se preporučuje osobama u uslovima smanjene koncentracije kiseonika u vazduhu (planinarenje, pećine, rudnik, ronjenje).

Osnovne prednosti korišćenja FitLine Activize Oxyplus:

 • FitLine Activize Oxyplus sadrži čitav niz vitamina B grupe i vitamina C, odnosno sve potrebne vitamine topive u vodi što doprinosi poboljšanju koncentracije i radne sposobnosti, podržavaju energetski metabolizam i sagorevanje ugljenih hidrata, proteina i masti. Uz to, vitamini grupe B služe održavanju funkcija nervnog sistema: poboljšavaju pamćenje i koncentraciju, pružaju podršku u stresnim situacijama i poboljšavaju prenos nervnih impulsa.
 • FitLine Activize Oxyplus povećava količinu kiseonika koji apsorbuju ćelije našeg organizma. Održava konstantno snabdevanje kiseonikom na ćelijskom nivou.
 • Obezbeđuje priliv mentalne i fizičke energije.
 • FitLine Activize Oxyplus je pogodan za sve koji žele biti otporniji i efikasniji.
 • Sadrži prihvatljivu količinu guaranina (vezani kofein), koji mogu koristiti čak i osobe sa povećanim krvnom pritiskom.
 • FitLine Activize Oxyplus ima prijatan ukus i efikasnu rastvorljivost komponenata.

Šta o FitLine proizvodima kažu vrhunski sportisti, pre svih Novak Đoković, Nenad Zimonjić i drugi, možete pogledati ovde.

Pročitajte više o FitLine Activize Oxyplus

Aktivni sastav:

STEVIJA – deset puta slađa od šećera zbog sadržaja složene supstance – steviozida (ekstrakta iz listova stevije), koji normalizuje šećer u krvi, poboljšava mikrocirkulaciju, normalizuje funkcije pankreasa i jetre, ima diuretičko, protivupalno dejstvo i normalizuje količinu holesterola u krvi.

GUARANA (BRAZILSKI ŽENŠEN). Glavni sastojak guarane je guaranin koji nije samo hemijski sličan, već je identičan kofeinu. Međutim, stimulativni potencijal garanina je 2–5 puta veći nego kod kafe.

Kofein u guarani se postepeno apsorbuje u organizam, deluje nežno, obzirom da ga organizam usvaja zajedno sa taninom. Tanin usporava apsorpciju guaranina u organizam, tako da guarana, za razliku od kafe, ne iritira sluzokožu želudčano-crevnog trakta.

Tonizirajući efekat (povećana energija) guarane traje mnogo duže nego kod kafe, oko 6-8 sati, bez dovođenja organizma do prekomerenog uzbuđenja.

Pored toga, nema stvaranja navike i zavisnosti! Biljka podstiče seksualnu aktivnost, podstiče harmonizaciju seksualnog života, pojačava seksualne funkcije i kod muškaraca i kod žena.

VITAMIN C je univerzalna podrška zdravlju organizma. Važan je za pravilno funkcionisanje nadbubrežne žlezde, posebno tokom stresa. Ne postoji vitamin poznatiji od vitamina C. Učestvuje u ogromnom broju procesa i pomaže našem organizmu u različitim situacijama, počevši od prehlade i završavajući sa tako ozbiljnim bolestima kao što su kardiovaskularna patologija i onkološka oboljenja. Mnoge životinjske vrste mogu i same da proizvedu vitamin C. Nažalost, ljudski organizam je lišen ove sposobnosti, tako da ga ljudi moraju unositi sa hranom.

NIACIN (VITAMIN B3, NIKOTINSKA KISELINA) je jedini vitamin koji tradicionalna medicina smatra lekom. Moguće je da je u stvari najefikasniji „lek“ koji normalizuje holesterol u krvi od svih postojećih. Ali njegova samostalna upotreba kao leka krši jedno od osnovnih pravila terapijske upotrebe vitamina iz grupe B: treba ih koristiti zajedno – u jednom timu.

Niacin ima ključnu ulogu u stvaranju energije i održavanju zdravlja na mnogim nivoima, posebno za zdravlje srca i optimalnu cirkulaciju krvi. Učestvuje u više od pedeset procesa u kojima se šećer i masti pretvaraju u energiju.

Niacin sprečava prekomerno stvaranje trombova (zgrušavanje krvi) koji mogu dovesti do moždanog udara i srčanog udara. Pored toga, niacin proširuje krvne sudove i na taj način pospešuje cirkulaciju. Sposobnost niacina da širi krvne sudove takođe može pomoći i ljudima koji imaju migrene.

Čišćenje krvnih sudova ne smanjuje samo rizik od kardiovaskularnih bolesti. Poboljšavajući cirkulaciju krvi u celom organizmu, niacin pomaže u rešavanju različitih problema povezanih sa lošom cirkulacijom, uključujući Rejnoov fenomen (kada ruke postanu izuzetno osetljive na hladnoću ili jake emocije) i isprekidanu klaudikaciju (bolne noge pri hodanju zbog smanjenja prohodnosti perifernih arterijskih krvnih sudova). Pored toga, boljom prokrvljenošću mozga zbog delovanja niacina, pomaže se u odgađanju staračke demencije. Niacin je blago sredstvo za smirenje, a može se preporučiti i kod pojave anksioznosti.

PANTOTENAT (PANTOTENSKA KISELINA, VITAMIN B5) – stimulator metabolizma. Naziv ovog vitamina dolazi od grčke reči „pantos“ što znači „svuda“.

On se zaista nalazi svuda, ali se samo ne nalazi u hrani koja je svakodnevno u našim tanjirima. Vitamin B5 pomaže nam da se nosimo sa stresnim situacijama, pomaže u održavanju ili vraćanju vitke figure. Pantotenat se ponekad naziva i „arhitektom vitke figure“. Vitamin B5 – to je jedan od najboljih sredstava kako bi ostai vitki i budni. Podstiče aktivnost srca i povećava koncentraciju te, osim toga, sprečava prerano starenje i stvaranje bora.

Čemu doprinosi pantotenska kiselina (vitamin B5):

 • Visoka vitalnost
 • Prevencija upalnih procesa
 • Zaštita od stresa
 • Smanjenje zaliha masti
 • Bolja koncentracija i pažnja
 • Zdrava koža
 • Očuvanje kose
 • Normalna cirkulacija krvi

VITAMIN B6 (PIRIDOKSIN) – glavni bioenergetik – najpotrebniji ženski vitamin. Naravno, ovaj vitamin je potreban i muškarcima, ali njegov nedostatak posebno osećaju predstavnice lepšeg pola. To znači da je naročito potreban ženama. Na primer, značajno ublažava stanje tokom PMSa, trudnoće i menopauze i jednostavno je neophodan za žene koje uzimaju tablete za kontracepciju. Dokazano je da se kod žena koje koriste kontraceptivna sredstva, koncentracija ovog vitamina već posle 3 sata od uzimanja tablete smanjuje čak za 20%. Posledica toga su često najteži mentalni poremećaji.

Vitamin B6 (ili piridoksin) neophodan je našem organizmu kako bi se omogućilo odvijanje različitih procesa. On obavlja najrazličitije zadatke, čiji je glavni cilj obezbeđivanje metabolizma aminokiselina – tih gradivnih „ciglica“ belančevina. Tu leži uzrok mnogih naših bolesti. Ako konzumiramo premalo belančevina, posledice mogu biti najrazornije. Međutim, ako belančevina ima dovoljno, ali nema dovoljno vitamina B6, tada aminokiseline ne mogu biti iskorišćene u metabolizmu i ponovo dolazi do deficita belančevina. Suptilni i razumno uravnoteženi po prirodi, proces interakcije belančevina i piridoksina je vrlo osetljiv i lako se može poremeti.

Doživljavamo 70 puta jače psihološke i nervne stresove od naših predaka, susrećemo se s problemima i sukobima na poslu boreći se za naše blagostanje. Ponekad za sve to imamo dovoljno belančevina, ali često postoji nedostatak vitamina B6 za njihovu apsorpciju. Stoga su američki neurofiziolozi nedavno savetovali žrtve stresa da uzimaju vitamin B6 (piridoksin). On revitalizuje aminokiseline, umiruje nerve i stvara dobro raspoloženje.

VITAMIN B2 (RIBOFLAVIN) – odnosi se na flavine – prirodne pigmente povrća, krompira, mleka itd. Ovaj vitamin je važna komponenta dva enzima koji učestvuju u pretvaranju ugljenih hidrata i masti u energiju. Energija i temperament zavise od toga. Bez B2, nema stvaranja mišićne energije, tako da bavljenje sportom i fizičkom aktivnošću onda nema smisla, doneće umor umesto energije i svežine.

Najvažnije svojstvo ovog vitamina je njegovo učešće u procesima rasta, on takođe ima značajnu ulogu u metaboličkim procesima, doprinoseći potpunoj razgradnji ugljenih hidrata. Ishrana koja je uglavnom zasnovana na ugljenim hidratima povećava potrebu za B2, kao i u slučajevima konzumiranja previše masti. Vitamin B2 utiče na normalizaciju funkcija organa vida. Poboljšava prilagođavanje u mraku, poboljšava noćni vid i povećava oštrinu percepcije boje.

VITAMIN B1 (TIAMIN) – stimulator nervnog sistema. Prvo, vitamin B1 igra ključnu ulogu u radu nervnog sistema, u mijelinskim ovojnicama (masni omotač oko nerva, kao plašt, koji mogućuje provođenje nervnih impulsa). U nedostatku vitamina B1, ova ovojnica se može oštetiti i uništiti. Bol, peckanje, gubitak osećaja i preranom odumiranju nervnih završetaka simptomi su koji mogu biti posledica nedostatka vitamina B1. Drugo, nervni sistem i vitamin B1 su međusobno povezani preko acetilholina. Ovaj molekul, koji se zove još i neurotransmiter (posrednik centralnog nervnog sistema), nervni sistem koristi za prenos poruka između nerava i mišića. Acetilholin se ne može proizvesti bez adekvatnih zaliha vitamina B1.

Manjak B1 takođe može ugroziti funkcionisanje srca, jer nervni sistem koristi acetilholin za održavanje pravilnog mišićnog tonusa srca. Glavni faktor rizika za nedostatak vitamina B1 je alkoholizam. U stvari, veza između alkoholizma, srčanih bolesti i nedostatka vitamina B1 je vrlo jaka i obično dovodi do srčane slabosti (kongestivne srčane insuficijencije). Hroničnim alkoholičarima može biti potrebno 10-100 puta više od uobičajenih normi tiamina (oni razvijaju poseban oblik bolesti beriberi – Vernicke-Korsakov sindrom, tj. degeneracija mozga).

Ljudi koji konzumiraju velike količine kafe i čaja takođe mogu imati povećan rizik od deficita vitamina B1, jer ova pića deluju kao diuretici što dovodi do povećanog izbacivanja iz organizma tečnosti koja sadrži vitamine rastvorljive u vodi (npr. B1). Naučno govoreći – čaj i kafa sprečavaju apsorpciju tiamina.

Naša potreba za vitaminom B1 takođe se povećava sa produženim stresom, dugotrajnim prolivom, povišenom temperaturom i pušenjem. Ljudima sa ovim zdravstvenim problemima može biti potrebno 5–10 puta više vitamina B1 od normalne količine.

FOLNA KISELINA (VITAMIN B9, FOLAT, FOLACIN) – zaštitnik protiv urođenih mana. Oblast delovanja folne kiseline uglavnom su mozak i nervni sistem. Važna je komponenta cerebrospinalne tečnosti (moždanomoždinska tečnost).

Folna kiselina štiti decu u majčinoj utrobi, stimuliše i reguliše hematopoezu (formiranje komponenti krvnih ćelija izvedenih iz hematopoetskih matičnih ćelija u koštanoj srži), pomaže u povećanju broja belih krvnih zrnaca. Pod njenim uticajem smanjuje se nivo holesterola u krvi.

Uprkos dobro poznatoj činjenici da se poremećaj u metabolizmu holesterola smatra glavnim faktorom rizika za aterosklerozu, danas se sve više pažnje posvećuje ulozi homocisteina – derivata aminokiseline metionina.

Akumulacija je povezana sa endotelnom disfunkcijom i labavljenjem unutrašnje površine zidova krvnih sudova, što olakšava taloženje holesterola i kalcijuma i stvaranja aterosklerotskih naslaga. Povišeni homocistein u plazmi znak je folnog deficita.

Da bi naše srce izdržalo opasne bolesti, potrebni su mu vitalni vitamini, makro- i mikroelementi koji povećavaju aktivnost procesa neutralizacije homocisteina. Ogromnu ulogu u tome igraju vitamini grupe B (B1, B6, B12, B9). Učestvujući u neutralizaciji homocisteina, oni smanjuju rizik od bolesti poput koronarne srčane bolesti, ateroskleroze, infarkta miokarda. Štaviše, maksimalan efekat postiže se njihovim zajedničkim uzimanjem.

BIOTIN (VITAMIN N, VITAMIN B7) – sadrži sumpor i potreban je kosi, noktima i koži. Stoga se biotin može nazvati vitaminom lepote za kožu, kosu i nokte. Sumpor je uključen u sintezu proteina – kolagena, koji određuje strukturu kože; Ima sposobnost zaštite kože od štetnog uticaja spoljne sredine, usporava proces starenja. Biotin blagotvorno deluje na seboreični dermatitis, krtost i pucanje kose, noktiju, na rast i poremećaje u njihovom razvoju.

Kada uđe u organizam, biotin služi kao koenzim karboksilaza, deluje kao insulin i tako pomaže stabilizaciji sadržaja glukoze u krvi. Zahvaljujući dodavanju biotina, lekari su u stanju da značajno poboljšaju metabolizam glukoze kod pacijenata sa dijabetesom.

Biotin poboljšava funkciju nervnog sistema i sinergist je drugih B vitamina, folne kiseline, pantotenske kiseline, cijanokobalamina. Potreba za biotinom povećava se produženim lečenjem antibioticima koji suzbijaju crevnu mikrofloru koja proizvodi biotin.

VITAMIN B12 (CIANOKOBALAMIN) – nije samo koristan, već je od životnog značaja. Ovo je jedinstvena hranjiva supstanca koje sadrži kobalt – mikroelement, neophodan za naše zdravlje. Vitamin B12 (u kombinaciji sa vitaminom A) učestvuje u deobi ćelija – samo ovo svojstvo ukazuje na izuzetnu važnost ovog vitamina za zdravlje. Bez njega je nemoguća sinteza tkiva u našem telu.

Vitamin B12 „revitalizuje“ zalihe gvožđa u našem organizmu, koje nam uvek nedostaju. Pored toga, nedavna istraživanja pokazala su da je vitamin B12 neophodan za formiranje kostiju. Ovo je posebno važno za decu, kao i za žene u menopauzi, kod kojih dolazi do hormonalno uslovljenog gubitka koštane mase.

Jedan od glavnih zadataka vitamina B12 je proizvodnja metionina – supstance koja u našoj psihi „diriguje“ takvim osećanjima kao što su ljubav, ljubaznost, osećaj radosti.

PRAH ALGE LAMINARIA DIGITATA. Zanimljivo je da su ljudi počeli aktivno koristiti alge u zdravstene svrhe tek pre pola veka. Visoka biološka aktivnost morske flore i velika koncentracija supstanci potrebnih čoveku u algama su danas i naučno dokazani.

Ljudi koji redovno konzumiraju alge energičniji su, i karakteriše ih visok nivo inteligencije. Oni stare sporije od drugih i ređe oboljevaju.

Laminarija sadrži čitav kompleks supstanci korisnih za ljude. Jedna od ovih supstanci je alginska kiselina – analog voćnog pektina. Laminaria sadrži magnezijum, vlakna, vitamine mnogih grupa, protein, jod, fosfor, magnezijum, mangan i fruktozu.

Komponente alge pročišćavaju krvne sudove i sprečavaju razvoj ateroskleroze. Uz to, ova biljka sadrži polisaharidni manitol, zbog kojeg se toksini lako uklanjaju iz organizma. Laminarija pomaže kod bolesti štitne žlezde i kod ateroskleroze, a to je zbog joda koji sadrži u obliku organskih jedinjenja.

Zbog ovog sastava, alge imaju protivupalno, imunomodulaciono, radioprotektivno, antimutageno, antibakterijsko, antivirusno dejstvo.

U FitLine Activize Oxyplus, prah algi Laminaria digitata uvodi se radi poboljšanja transporta hranljivih supstanci u ćelije.

Ekstrakt sadrži PTC biokatalizator (Phase Transfer Catalist) koji značajno poboljšava prodiranje kiseonika kroz ćelijske zidove do mitohondrija – „energetskih stanica“ naših ćelija.

○   ○   ○

Proučavajući svojstva aktivnih sastojaka, postaje razumljivo da FitLine Activize Oxyplus snabdeva naše telo upravo onim supstancama koje su neophodne za naše zdravlje i energiju.

 

 

Primena

Rastopiti 1 mericu praha (1,67 g) u 50-100 ml negazirane vode. Može se dodati u bilo koji FitLine napitak. Idealno ujutro u kombinaciji sa FitLine Basics. Nekoliko minuta po uzimanju FitLine Activize Oxyplusa može se pojaviti crvenilo kože koje ubrzo potom nestaje. Ovo nije alergijska reakcija, već delovanje niacina.

Preporučena dnevna doza: 1-2 porcije na dan.

Veličina pakovanja: 175 g – pakovanje za 1 mesec.

Trajanje primene: minimalno vreme primene 3 meseca (ciklus obnavljanja ćelija). Može se koristiti duže vreme. Pre upotrebe poželjno je konsultovati se sa lekarom.

Upozorenje: uvek započnite s malim dozama. Po otvaranju, koristite što pre, čuvajte na hladnom i suvom mestu van domašaja dece.

Sastojci: glikozidi stevije, guarana u prahu, vitamin C, niacin, pantotenat, alge u prahu Laminaria digitata, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, folna kiselina, biotin, vitamin B12.

 

Nutritivna tabela

Sadržaj 1 porcija

(3 merice= 5 g praha,

1 merica = 1,67 g)

% PDU *
Vitamin C 90 mg 113 %
Niacin 51 mg 319 %
Pantotenska kiselina 9 mg 150 %
Vitamin B6 3 mg 214 %
Vitamin B2 2,4 mg 191 %
Vitamin B1 2,1 mg 171 %
Folna kiselina 300 μg 150 %
Biotin 225 μg 450 %
Vitamin B12 1,5 μg 60 %
Kofein iz guarane (guaranin) 30 mg  

 

*   PDU (preporučeni dnevni unos) u skladu sa evropskom direktivom o određivanju hranjive vrednosti ili količini preporučene dnevne doze, u % (2008/100/EC).

Za dodatne informacije o ovim proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Stanovnici Beograda i okoline mogu degustirati proizvod u Beogradu ako prethodno popune formu koja sledi:

Грешка: Образац за контакт није пронађена.