Sinhrovital III

Sredstvo hronobiološke korekcije za zaštitu ćelija srca

 

Proizvod je obogaćen ovsenim mekinjama, koje su bogate beta-glukanom, a takođe i alfa-linolenskom kiselinom i likopenom.

Cena: 3.210 din

Synchrovitals III se sastoji od dve vrste kapsula: za jutarnju i večernju upotrebu. Selen doprinosi normalnom radu imunog sistema i pomaže ćelijama da se zaštite od oksidativnog stresa.

 

Naš kardio-vaskularni sistem je zadivljujuće pouzdan i ima veliki koeficijent sigurnosti. Naučnici govore da u uslovima koji su povoljni može bez prekida da radi 150 i više godina. Potrebno je da se ispune svega tri uslova. Kao prvo, snažno srce koje je sposobno da obezbedi naš organizam krvlju pri bilo kakvom opterećenju. Kao drugo, elastični i iznutra idealno glatki krvni sudovi, koji mogu da propuste bilo koju količinu krvi bez rizika od povećanja krvnog pritiska ili zaustavljanja krvi. Napokon, kao tri, to je brza krv koja nikada ne zastajkuje i ne zgušnjava se. Kako bismo se približili tom na prvi pogled nedostižnom cilju pomaže nam zdrav način života i novo sredstvo hronobiološke korekcije SyncroVitals III.

U potpunosti obnovljena formula BAD SyncroVitals III objedinjuje u svom sastavu u isto vreme nekoliko najnovijih biološki aktivnih komponenti, koje su pronađene i proučene poslednjih godina. Neke od tih unikatnih materija i tehnologija se sve do sada nisu koristile u Rusiji i prvi put ulaze u sastav BAD SyncroVitals III! To još jednom potvrđuje unikatnost linije hronobiološke korekcije za koju je Siberian Health nedavno dobio patent.

Kao prvo, to su mikronizirane omega-3 polinezasićene masne kiseline koje se zahvaljujući novim tehnologijama mogu dobijati u obliku suvog praška i mogu se mešati s drugim životno važnim za srce praškastim biološko aktivnim komponentama i ekstraktima, što je ranije bilo apsulutno nemoguće.

Kao drugo, to je likopen – unikatni kardioprotektorni antioksidans koji je izdvojen iz kože mladog mrkog paradajza. Patentirani kompleks „Kardiolikopen“ sadrži najaktivnije prirodne oblike likopena.

Kao treće, to je skoro stoprocentni polifenolni kompleks koštica grožđa, koji sadrži najmanje 15% unikatnih oligomernih flavonoida s kojima uglavnom i vezuju zaštitno dejstvo crvenog vina na srce i sudove.

Primena

Kao izvor vitamina i mikroelemenata koji doprinosi poboljšanju funkcionalnog stanja kardio-vaskularnog sistema kod sledećih stanja:

  • ateroskleroze;
  • ishemijske bolesti srca;
  • hipertonične bolesti I-II stepena;
  • narušavanja srčanih ritmova (aritmija);
  • početnog stadijuma srčane mane.

Ograničenja

Individualna netrpeljivost na komponente koje su u sastavu proizvoda.

Način upotrebe

Uzimati po 4 kapsule kompleksa jutarnjeg kompleksa ujutru i po 1 kapsulu večernjeg kompleksa uveče za vreme obroka. Koristiti 1 mesec.

Sastav (Jutarnja formula): mekinje obogaćene glukanom, hidroksipropilmetilceluloza, R-lipoinska kiselina.

Sastav (Večernja formula): mekinje bogate glukanom, hidroksipropilmetilceluloza, inaktivisan kvasac, R-likopen, ekstrakt plodova gloga, modifikovani skrob, kukuruzni skrob, glukoza, antioksidansi: natrijum askorbat i DL-alfa-tokoferol, boje: titanijum dioksid (E171), bakarni kompleksi hlorofila i hlorofilina (E141).

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 453 04 54

sasvimprirodno.net@gmail.com

Referalni link: