3D Hair & Nails Cube (Lepota kose i noktiju)

Maksimalno izbalansirani kompleks vitamina i minerala koji su neophodni za ishranu, rast, obnavljanje i jačanje keratinskih struktura kose i noktiju.

 

Cena: 2.150,00 din

30 kesica po 3 kapsule

 

Prelepa kosa i jaki nokti: vaša prelepa stvarnost!

 • Snaga i brz rast za kosu i nokte
  Beauty Vitamins Complex sadrži ključne vitamine lepote neophodne za ishranu i poboljšanje keratinske strukture vaše kose i noktiju, uključujući biotin, folnu kiselinu i druge vitamine B-grupe.
  Folna kiselina
  Vitamin V9 je posebno važan za one žene koje sanjaju da imaju lepu i gustu kosu. V9 zasićuje ćelije kiseonikom, a to aktivira rast folikula dlake.
  Biotin
  Odgovoran je za strukturu i lepotu kose, kože i noktiju. Njegov nedostatak direktno utiče na njihovo stanje. Učestvuje u metabolizmu korisnih supstanci potrebnih za rast vaše kose i noktiju.
  Pantotenske kiseline
  Neophodna komponenta ako imate suvu, lomljivu kosu i nokte. Održava ravnotežu vode i pomaže u održavanju snage keratinskih vlakana.
  Nikotinamid
  Spada u retku grupu supstanci, poznatih i kao vitamin PP ili B3. Normalizuje cirkulaciju krvi. Odličan je antioksidans, ubrzava rast kose i poboljšava ishranu folikula dlake.
 • Ostali vitamini B grupe (B1, B2, B6, B12)
  Oni utiču na mnoge vitalne procese: podržavaju hormonski sistem i normalizuju metabolizam proteina i lipida. B1 podržava proizvodnju keratina; B2 pomaže ćelijama da dišu i bez njega koža postaje masna, a vrhovi kose suvi; B6 normalizuje metaboličke procese; i B12 smanjuje gubitak i tupost kose.
  Vitamin A
  Dragocena supstanca, njen nedostatak povećava lomljivost i suvoću kose i smanjuje debljinu i snagu. Da bi koža i kosa održali zdrav izgled, potreban je vitamin A. Vraća zdrav sjaj i dodaje volumen kosi, a bori se sa suvoćom kože.
  Vitamin C
  Utiče na sve sisteme i organe, esencijalni vitamin po svim tačkama. Veoma je koristan za kosu i nokte. Obezbeđuje pravilnu ishranu folikula kose. Neophodan je onima koji pate od peruti, kao i suvih i lomljivih noktiju.
  Vitamin E
  Moćan antioksidans koji pomaže u poboljšanju opšteg zdravstvenog stanja. Nedostatak vitamina E dovodi do gubitka kose i seboreje. Utiče na regulaciju proizvodnje potkožne masti, obezbeđuje hranljive materije za folikule kose, stimuliše njihov rast, kao i normalizuje disanje kiseonika.
  Vitamin K1
  Neophodan za pravilnu koagulaciju krvi i formiranje komponenti koje pozitivno utiču na lepotu žene. Vitamin K1 učestvuje u sintezi osteokalcina, koji jača nokatnu ploču i koštano tkivo.
 • Lepota, sjaj i snaga
  Beauty Minerals Eight Complex: kalcijum, magnezijum, jod, selen, mangan, bakar, cink i gvožđe. Minerali za lepotu pomažu da vaša kosa i nokti izgledaju lepše, čineći ih jačim i zdravijim.
  Kalcijum
  Deponuje se u ljudskom telu tokom celog života i čini ~2% ukupne telesne težine. Obezbeđuje snagu kostiju, kose i noktiju, kao i mišićnu aktivnost i reproduktivni sistem.
  Magnezijum
  Ovo je veoma važan element za održavanje lepote i zdravlja žene. Za pravilnu apsorpciju, magnezijum se mora unositi zajedno sa kalcijumom. Ovo sprečava gubitak kose i održava jake i lepe nokte. Ovo takođe normalizuje krvni pritisak i metabolizam ugljenih hidrata.
  Jod
  Glavni element za pravilno funkcionisanje štitne žlezde, ali se ne proizvodi u telu. Nedostatak joda može dovesti do lomljive kose, slojevitih noktiju i akni. Jod jača nokatnu ploču, pomaže ubrzavanju rasta noktiju, jača folikule dlake i sprečava gubitak kose.
  Selen
  Neophodan mineral za zdravlje žene. Bez selena, nemoguće je imati pravilnu funkciju metabolizma masti, ugljenih hidrata, proteina i supstanci. Moćan antioksidans koji pojačava dejstvo vitamina E i joda. U velikoj meri poboljšava nokatnu ploču, čini vašu kosu manje krhkom, a kožu blista.
  Mangan
  Nedostatak mangana može biti razlog za preranu sedilu kose. Mangan obezbeđuje normalan metabolizam vitamina C, E i vitamina grupe B. Mineral utiče na rast novih ćelija i pomaže zarastanje tkiva i pravilan metabolizam. Bez ovog mikronutrijenta nemoguće je održati integritet kože.
  Bakar
  Treći najčešće pronađeni mikronutrijent u ljudskom telu. Bakar učestvuje u metabolizmu gvožđa. Potreban je za razvoj vezivnog tkiva i jedna od ključnih komponenti lepote. Bez toga je nemoguća proizvodnja kolagena i elastina, koji su odgovorni za mladost i tonus kože, kao i boju i sjaj kose.
  Cink
  Komponenta od 200+ enzima, podržava širok spektar metaboličkih procesa. Deficit cinka može se utvrditi belim mrljama na noktima. Podržava proteinsku strukturu folikula dlake, stabljike dlake i ploče nokta. Cink je neophodan za normalna kolagena vlakna, pružajući elastičnost koži i sprečavajući bore.
  Gvožđe
  Kada je nivo gvožđa nizak, to narušava održavanje tkiva i mišića. Sa nedostatkom gvožđa, nedovoljno kiseonika stiže do kose i kože, jer oni nisu najvažniji organi i tkiva. To dovodi do suvoće, oštećenja i gubitka kose. Optimalni nivo gvožđa je ključan za sintezu hemoglobina i poboljšanje stanja kose i noktiju. Gvožđe učestvuje u formiranju krvi, vitalnosti ćelija, štiti od umora, pospanosti i poboljšava otpornost na stres.
 • Energija i samopouzdanje
  Formula vitamina D3 protiv starenja i ekstrakt klica soje su izvor izoflavona: organskih biokatalizatora za mnoge procese obnove u ženskom telu. Oni značajno pomažu u borbi protiv starenja.
  Vitamin D3
  Vitamin sunca i njegov nedostatak mogu dovesti do krhkosti noktiju i gubitka kose. Reguliše apsorpciju kalcijuma, magnezijuma i fosfora, štiti kožu od fotostarenja, jača koštano tkivo, jača kosu i nokte.
  Klice soje i ekstrakti rastavića
  Izvor izoflavona i, posebno, genisteina kao najvažnijeg fitoestrogena za žensku lepotu. Genistein aktivira obnavljanje ćelija kože kroz proizvodnju kolagena i elastina, gradi pouzdan antioksidativni štit, sprečava prerano starenje i podržava zdravlje i lepotu kose i noktiju. Ekstrakt rastavića pomaže u obnavljanju i jačanju strukture kose.

KADA VAM TREBA PODRŠKA 3D KOCKE ZA KOSU I NOKTE?

 • Kada ste na dijeti ili imate neuravnoteženu ishranu
 • Kada vodite aktivan životni stil
 • Kada postoji stres, preterano fizičko vežbanje i emocionalna preopterećenja

Primena

Jednom dnevno popiti sadržaj jedne kesice za vreme jela.

Sastav

Kompleks # 1: kalcijum karbonat, vitaminski premiks H33802/1 by DSM Nutritional (vitamini А, D3, Е, К1, В1, В2, В6, В12, С, nikotinamid, folna kiselina, pantotenska kiselina, biotin), mineralni premiks CustoMix Minerals (cink, bakar, jod, gvožđe, mangan, selen), magnezijum citrat, vitamin E, folna kiselina i vitamin D3.
Kompleks # 2: kalcijum karbonat, premiks H33792 (vitamini К1, D3, В6, askorbinska kiselina, cink i mangan), kalcijum bisglicinat, ekstrakt soje i ekstrakt rastavića.

Moguća je pojava u tragovima žitarica (glutena), slačice, susama, celera, ribe, rakova, mekušaca i njihovih derivata.

 

1 pakovanje (3 kapsule) sadrži:

Naziv Masa % od preporučene dnevne doze % od maksimalne dnevne doze
Vitamin A (retinol acetat) 0,56 mg 62,2 18,7
Vitamin B1 (tiamin hidrohlorid) 0,81 mg 54 16,2
Vitamin B2 (riboflavin) 0,84 mg 46,7 14
Vitamin B6 (piridoksin hidrohlorid) 3,6 mg 180 60
Vitamin B12 (cijanokobalamin) 1,75 mcg 58,3 19,4
Vitamin C (askorbinska kiselina) 136 mg 151 15,1
Vitamin D3 (holekalciferol) 14,4 mcg 144 96
Vitamin E (alfatokoferol acetat) 11 mg 73,3 7,3
Vitamin K1 (filokinon) 233,3 mcg 194 64,7
Vitamin PP (nikotinamid) 8,3 mg 41,5 13,8
Vitamin B9

(folna kiselina)

276 mcg 69 46
Vitamin B5 (kalcijum depantotenat) 2,9 mg 58 19,3
Vitamin H

(D-biotin)

66,8 mcg 134 44,7
Kalcijum 694 mg 69,4 27,8
Cink 16,4 mg 136,7 65,6
Mangan 2,3 mg 115 46
Bakar 0,7 mg 70 23,3
Jod 74,5 mcg 50 25
Gvožđe 9,7 mg 97 (1) / 54 (2) 48,5 (1) 24,3 (2)
Selen 31,3 mcg 47,1 (1) / 57 (2) 21
Biljni izoflavonidi 39,3 mg 78,6 26,2

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

📞 +381 60 453 04 54

sasvimprirodno.net@gmail.com

Referalni link: